Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Superiores Feroces Cibaeños
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Campuzano geeft een lange en hoge pass. Aquino rent richting de bal. Aquino speelt de bal door. Alburquerque is nu in balbezit. Alburquerque haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Superiores - Feroces Cibaeños 0:1

12e minuut.
Araújo met een sublieme pass. Prieto rent richting de bal. Prieto passt de bal in één keer door. Bello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bello draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Arias onderschept slim de pass. Arias geeft een hoge lob. Daar is Prieto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Compres onderschept slim de pass. Compres haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Paniagua met een snelle inworp. Campuzano heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Prieto. Prieto krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Alegría geeft een hoge lob. Estévez is nu in balbezit. Estévez passt de bal zonder na te denken. Bello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Superiores - Feroces Cibaeños 1:1

37e minuut.
Prieto is nu in balbezit. Frías rent richting de bal. Frías passt de bal in één keer door. Bello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Superiores - Feroces Cibaeños 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Superiores 43%, Feroces Cibaeños 57%.
FC Superiores - Feroces Cibaeños 2:1

79e minuut.
Aguayo geeft een lange en hoge pass. Prieto is nu in balbezit. Prieto passt de bal zonder na te denken. Bello rent richting de bal. Bello draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Aguayo is nu in balbezit. Aguayo geeft een hoge lob. Prieto kopt de bal weg. Daar is Padilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Padilla haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Superiores 44%, Feroces Cibaeños 56%.
FC Superiores - Feroces Cibaeños 2:1