Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bravos Mojados Patos Electricos
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 23.6
unsatisfactory Schieten adequate
poor Passen poor
hopeless Verdedigen weak


15e minuut.
Martínez is nu in balbezit. Fuentes rent richting de bal. Martínez rent richting de bal. Fuentes is nu in balbezit. Fuentes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes onderschept slim de pass. Fuentes passt de bal zonder na te denken. Asensio bereikt de bal nog maar net als eerste. Asensio haalt uit met een fantastische trap. Villalona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravos Mojados - Patos Electricos 0:1

28e minuut.
Aguilar geeft een lange en hoge pass. Asensio heeft problemen om de bal te vangen. Mesa is nu in balbezit. Asensio bereikt de bal nog maar net als eerste. Asensio schiet op doel. Villalona bokst de bal weg.

39e minuut.
Martínez is nu in balbezit. Valenzuela onderschept slim de pass. Valenzuela speelt de bal door. Asensio rent richting de bal. Asensio draait met de bal, schiet en ... Villalona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Asensio is nu in balbezit. Asensio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Valenzuela onderschept slim de pass. Valenzuela passt de bal met de wreef. Mesa is nu in balbezit. Asensio onderschept slim de pass. Asensio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Klungelig pakt Martínez de bal. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela passt de bal zonder na te denken. Asensio is nu in balbezit. Asensio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravos Mojados - Patos Electricos 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bravos Mojados 58%, Patos Electricos 42%.
Bravos Mojados - Patos Electricos 0:2

76e minuut.
Mesa geeft een lange en hoge pass. Aguilar kopt de bal weg. Ortiz is nu in balbezit. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Fuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez speelt de bal door. Asensio rent richting de bal. Asensio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bravos Mojados 54%, Patos Electricos 46%.
Bravos Mojados - Patos Electricos 0:2