Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Batateros Occidentales Locos Moribundos
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 16.7
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


19e minuut.
Brito raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mesa komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Brugal is nu in balbezit. Brugal met een sublieme pass. Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mella de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Morales geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mella heeft problemen om de bal te vangen. Castellanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellanos draait met de bal, schiet en ... Méndez probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Batateros Occidentales - Locos Moribundos 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batateros Occidentales 53%, Locos Moribundos 47%.
Batateros Occidentales - Locos Moribundos 0:1

47e minuut.
Azcona is nu in balbezit. Azcona geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Garrido de bal onder controle te krijgen. Bernal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernal draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Beauchamp onderschept slim de pass. Esquivel verovert de bal door een tackle van achteren. Esquivel met een sublieme pass. Bernal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Klungelig pakt Castellanos de bal. Crespo is nu in balbezit. Crespo geeft de bal voor. Bernal is nu in balbezit. Bernal draait met de bal, schiet en ... Cepeda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batateros Occidentales 33%, Locos Moribundos 67%.
Batateros Occidentales - Locos Moribundos 0:1