Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Macheteros Traicioneros Locos Traicioneros
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


16e minuut.
Alberti is nu in balbezit. Alberti geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Maldonado de bal onder controle te krijgen. Guaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Guaba draait met de bal, schiet en ... Galán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Alberti met een sublieme pass. Daar is Meléndez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ávila rent richting de bal. Meléndez verovert de bal door een tackle van achteren. Meléndez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Contreras rent richting de bal. Alberti onderschept slim de pass. Alberti draait met de bal, schiet en ... Cabrera maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Alonso heeft problemen om de bal te vangen. Guaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Guaba geeft de bal voor. Casasnovas is nu in balbezit. Casasnovas schiet op doel. Galán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Cruz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Casasnovas rent richting de bal. Casasnovas draait met de bal, schiet en ... Galán werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Alfaro onderschept slim de pass. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Fernández met een snelle inworp. Daar is Arias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Arias onderschept slim de pass. Arias geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Bernal rent richting de bal. Bernal passt de bal met de wreef. Ávila rent richting de bal. Meléndez onderschept slim de pass. Meléndez draait met de bal, schiet en ... Cabrera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Alberti is nu in balbezit. Meléndez rent richting de bal. Alberti rent richting de bal. Meléndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Meléndez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado passt de bal zonder na te denken. Meléndez rent richting de bal. Alberti rent richting de bal. Alberti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Contreras is nu in balbezit. Alberti onderschept slim de pass. Alberti haalt uit met een fantastische trap. Cabrera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Macheteros Traicioneros - Locos Traicioneros 1:0

44e minuut.
Arias met een sublieme pass. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Casasnovas onderschept slim de pass. Casasnovas draait met de bal, schiet en ... Galán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Macheteros Traicioneros - Locos Traicioneros 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Macheteros Traicioneros 46%, Locos Traicioneros 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Macheteros Traicioneros - Locos Traicioneros 1:1

59e minuut.
Soldevilla met een sublieme pass. Alberti is nu in balbezit. Alberti passt de bal in één keer door. Meléndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Meléndez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Maldonado passt de bal in één keer door. Bernal rent richting de bal. Bernal geeft een lange en hoge pass. Arias is nu in balbezit. Arias geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Macheteros Traicioneros 38%, Locos Traicioneros 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Macheteros Traicioneros - Locos Traicioneros 1:1