Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC_Barcelona24 CA Caribeños
343 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 16.7
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Losada met een harde bal richting middenveld. Daar is Muñiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cortés is nu in balbezit. Cortés haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Cortés is nu in balbezit. Cortés speelt de bal door. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila schiet op doel. Ávila probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Barcelona24 - CA Caribeños 1:0

33e minuut.
Cortés heeft problemen om de bal te vangen. Morillo rent richting de bal. Cortés is nu in balbezit. Cortés draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Klungelig pakt Muñiz de bal. Díez is nu in balbezit. Díez speelt de bal door. Durán rent richting de bal. Durán draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC_Barcelona24 - CA Caribeños 1:1

40e minuut.
Daar is Mendizábal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mendizábal passt de bal met de wreef. Muñiz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cortés rent richting de bal. Cortés haalt uit met een fantastische trap. Ávila bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC_Barcelona24 44%, CA Caribeños 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC_Barcelona24 - CA Caribeños 1:1

48e minuut.
Bautista rent richting de bal. Bautista geeft de bal voor. Santos is nu in balbezit. Cortés bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortés haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mendizábal met de inworp. Morillo rent richting de bal. Morillo geeft een hoge lob. Balaguer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Pizarro is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dávila. Pizarro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Muñiz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Durán rent richting de bal. Durán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Barcelona24 - CA Caribeños 1:2

67e minuut.
Morillo heeft problemen om de bal te vangen. Durán is nu in balbezit. Morillo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Morillo krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Inworp. Beauchamp met de inworp. Bautista probeert naar een medespeler te passen. Cortés is nu in balbezit. Cortés haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC_Barcelona24 - CA Caribeños 2:2

75e minuut.
Bautista passt de bal in één keer door. Cortés rent richting de bal. Cortés speelt de bal door. Dávila rent richting de bal. Dávila schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC_Barcelona24 44%, CA Caribeños 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC_Barcelona24 - CA Caribeños 2:2