Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Famosos Electricos Batateros Del Atlantico
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
5 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 20.2
weak Schieten poor
poor Passen weak
hopeless Verdedigen poor


1e minuut.
Adrián rent richting de bal. Muñoz onderschept slim de pass. Muñoz met een sublieme pass. Ávila rent richting de bal. Ávila haalt uit met een fantastische trap. Mejía bokst de bal weg.

9e minuut.
Daar is Molina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alvarado is nu in balbezit. Alvarado passt de bal met de wreef. Méndez is nu in balbezit. Méndez geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Echevarria kopt de bal weg. Muñoz controleert de bal met de borst. Fuentes rent richting de bal. Muñoz onderschept slim de pass. Muñoz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Balbuena passt de bal in één keer door. Fuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Balbuena. Fuentes wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Fuentes kan niet meer verder spelen. Santos komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Adrián is nu in balbezit. Comas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Adrián is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Molina neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Famosos Electricos - Batateros Del Atlantico 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Famosos Electricos 39%, Batateros Del Atlantico 61%.
Famosos Electricos - Batateros Del Atlantico 0:1

58e minuut.
Carvajal geeft de bal voor. Inworp. Alemán met de inworp. Molina rent richting de bal. Molina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Santos met een sublieme pass. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbuena rent richting de bal. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Padilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Balbuena geeft een hoge lob. Inworp. Adrián met een snelle inworp. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina geeft een lange en hoge pass. Padilla bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Famosos Electricos 49%, Batateros Del Atlantico 51%.
Famosos Electricos - Batateros Del Atlantico 0:1