Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bravos Calientes Diablos Cibaeños
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Ochoa met een sublieme pass. Colón is nu in balbezit. Carballo onderschept slim de pass. Carballo geeft de bal voor. Alburquerque krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravos Calientes - Diablos Cibaeños 1:0

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Colón zal de hoekschop nemen. Medina is nu in balbezit. Medina haalt uit met een fantastische trap. Aragón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bravos Calientes - Diablos Cibaeños 1:1

27e minuut.
Ochoa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Garrido komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Aragón heeft problemen om de bal te vangen. Acero verovert de bal door een tackle van achteren. Colón verovert de bal door een tackle van achteren. Colón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bravos Calientes - Diablos Cibaeños 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bravos Calientes 37%, Diablos Cibaeños 63%.
Bravos Calientes - Diablos Cibaeños 1:2

48e minuut.
Pacheco met de inworp. Colón bereikt de bal nog maar net als eerste. Carballo begaat een overtreding. Colón is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Colón zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Colón probeert de bal met de borst te controleren. Aparicio is nu in balbezit. Medina begaat een overtreding. Medina krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Mejía geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Meléndez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Colón is nu in balbezit. Colón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Medina geeft een hoge lob. Alcántara heeft problemen om de bal te vangen. Medina begaat een overtreding. Alcántara moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Alcántara kan niet meer verder spelen. Flores komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Correa met de inworp. Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Medina passt de bal zonder na te denken. Aragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Aragón haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Alburquerque onderschept slim de pass. Alemán is nu in balbezit. Aparicio verovert de bal door een tackle van achteren. Alburquerque rent richting de bal. Alburquerque schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Blanco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bravos Calientes - Diablos Cibaeños 2:2

71e minuut.
Alemán geeft een lange en hoge pass. Mejía probeert de bal aan de voet te houden. Aragón is nu in balbezit. Aragón haalt uit met een fantastische trap. Bonilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravos Calientes - Diablos Cibaeños 2:3

79e minuut.
Correa speelt de bal door. Aparicio is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Medina. Aparicio raakt geblesseerd tijdens het duel. Muñoz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Garrido raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Carbonell komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Aparicio rent richting de bal. Aparicio probeert naar een medespeler te passen. Colón rent richting de bal. Muñoz onderschept slim de pass. Muñoz geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bravos Calientes 53%, Diablos Cibaeños 47%.
Bravos Calientes - Diablos Cibaeños 2:3