Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Patos Del Atlantico Caballos Gigantes
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 16.7
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Adán is nu in balbezit. González verovert de bal door een tackle van achteren. González met een sublieme pass. Armenteros rent richting de bal. Armenteros haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Cadenas heeft problemen om de bal te vangen. Cadenas met een sublieme pass. Armenteros rent richting de bal. Armenteros schiet op doel. Klungelig pakt Mendizábal de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Luna zal de hoekschop nemen. Bueno rent richting de bal. Bueno met een sublieme pass. Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Núñez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Carballo verovert de bal door een tackle van achteren. Carballo speelt de bal door. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Armenteros de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Mendizábal geeft een lange en hoge pass. Alvarado rent richting de bal. Armenteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Patos Del Atlantico - Caballos Gigantes 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patos Del Atlantico 52%, Caballos Gigantes 48%.
Patos Del Atlantico - Caballos Gigantes 0:1

68e minuut.
Klungelig pakt Adán de bal. Cadenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadenas passt de bal met de wreef. Armenteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Armenteros draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Baez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nadal komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Dávila verovert de bal door een tackle van achteren. Dávila geeft een lange en hoge pass. Daar is Alvarado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nadal is nu in balbezit. Nadal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Dávila raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dávila komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Armenteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadal verovert de bal door een tackle van achteren. Alvarado is nu in balbezit. Alvarado schiet op doel. Barreiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Nadal speelt de bal door. Cadenas is nu in balbezit. Cadenas geeft de bal voor. Armenteros is nu in balbezit. Armenteros draait met de bal, schiet en ... Brugal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patos Del Atlantico 57%, Caballos Gigantes 43%.
Patos Del Atlantico - Caballos Gigantes 0:1