Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yuno Lovers Liverpool Esport FC
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
9 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 21.9
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


16e minuut.
Nishitami geeft een hoge lob. Inworp. Koga met een snelle inworp. Koga is nu in balbezit. Koga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Shimomura met een sublieme pass. Kaji is nu in balbezit. Kaji passt de bal met de wreef. Koga bereikt de bal nog maar net als eerste. Koga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Nishitami rent richting de bal. Koga onderschept slim de pass. Koga probeert naar een medespeler te passen. Kaneka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaneka draait met de bal, schiet en ... Tomita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Kaneko geeft een lange en hoge pass. Kumagai kopt de bal weg. Hirano controleert de bal met de borst. Masuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Masuda schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nasu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Kumagai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumagai met een sublieme pass. Yamamoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasu onderschept slim de pass. Nasu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yuno Lovers 73%, Liverpool Esport FC 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Yuno Lovers - Liverpool Esport FC 0:0

54e minuut.
Kaneka passt de bal met de wreef. Koga rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Saeki. Saeki krijgt een gele kaart. Koga raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Koga kan niet meer verder spelen. Inoue komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Yong-Soo is nu in balbezit. Shimomura is nu in balbezit. Yong-Soo begaat een overtreding. Yong-Soo krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Shimomura passt de bal zonder na te denken. Daar is Koga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koga speelt de bal door. Kaneka rent richting de bal. Kaneka haalt uit met een fantastische trap. Tomita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Yong-Soo rent richting de bal. Shimomura verovert de bal door een tackle van achteren. Shimomura passt de bal zonder na te denken. Kaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaji geeft een hoge lob. Tomita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Kaneka de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yuno Lovers - Liverpool Esport FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yuno Lovers 59%, Liverpool Esport FC 41%.
Yuno Lovers - Liverpool Esport FC 0:1