Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kawiiso Kirigirisu Kawaikunee Mori
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


17e minuut.
Miura passt de bal in één keer door. Teragaito probeert de bal aan de voet te houden. Kondo is nu in balbezit. Mita onderschept slim de pass. Mita schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Toryiama rent richting de bal. Saneyoshi speelt de bal door. Teragaito is nu in balbezit. Mita is nu in balbezit. Mita haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawiiso Kirigirisu - Kawaikunee Mori 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kawiiso Kirigirisu 46%, Kawaikunee Mori 54%.
Kawiiso Kirigirisu - Kawaikunee Mori 1:0

50e minuut.
Teragaito bereikt de bal nog maar net als eerste. Miura rent richting de bal. Miura probeert naar een medespeler te passen. Ishigame rent richting de bal. Ishigame geeft de bal voor. Narahashi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mita rent richting de bal. Mita haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kawiiso Kirigirisu - Kawaikunee Mori 2:0

55e minuut.
Maruyama geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yanagisawa met een snelle inworp. Sakal is nu in balbezit. Sakal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Sugiyama geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shimomura zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Nozawa de bal. Nozawa geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Nozawa passt de bal zonder na te denken. Sakal rent richting de bal. Sakal passt de bal met de wreef. Shimotaira bereikt de bal nog maar net als eerste. Shimotaira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawiiso Kirigirisu - Kawaikunee Mori 2:1

63e minuut.
Kondo kopt de bal weg. Yanagisawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Toryiama verovert de bal door een tackle van achteren. Yanagisawa onderschept slim de pass. Yanagisawa geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Mita rent richting de bal. Myojin is nu in balbezit. Teragaito verovert de bal door een tackle van achteren. Teragaito schiet op doel. Tamura probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawiiso Kirigirisu - Kawaikunee Mori 3:1

75e minuut.
Sugiyama rent richting de bal. Saneyoshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Saneyoshi met een sublieme pass. Shimotaira rent richting de bal. Shimotaira draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Tsuneda rent richting de bal. Teragaito verovert de bal door een tackle van achteren. Teragaito passt de bal in één keer door. Mita bereikt de bal nog maar net als eerste. Mita haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawiiso Kirigirisu - Kawaikunee Mori 4:1

88e minuut.
Ishigame geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Kondo de bal onder controle te krijgen. Mita is nu in balbezit. Mita draait met de bal, schiet en ... Narahashi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawiiso Kirigirisu - Kawaikunee Mori 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kawiiso Kirigirisu 55%, Kawaikunee Mori 45%.
Kawiiso Kirigirisu - Kawaikunee Mori 5:1