Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aoi Umi Kawiiso Sushi
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Nishitani kopt de bal weg. Kagawa probeert de bal aan de voet te houden. Shimoda rent richting de bal. Shimoda haalt uit met een fantastische trap. Dedimar werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Kogiku rent richting de bal. Narahashi is nu in balbezit. Kogiku onderschept slim de pass. Shikamaru is nu in balbezit. Shikamaru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Shimoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Shimoda passt de bal in één keer door. Witschge is nu in balbezit. Witschge schiet op doel. Dedimar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aoi Umi - Kawiiso Sushi 1:0

41e minuut.
Kokeguchi geeft de bal voor. Inworp. Noda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shimoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Shimoda geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aoi Umi 39%, Kawiiso Sushi 61%.
Aoi Umi - Kawiiso Sushi 1:0

61e minuut.
Daar is Ishimaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kagawa is nu in balbezit. Kagawa passt de bal zonder na te denken. Witschge bereikt de bal nog maar net als eerste. Witschge haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aoi Umi - Kawiiso Sushi 2:0

63e minuut.
Tamahome verovert de bal door een tackle van achteren. Ono bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamahome begaat een overtreding. Tamahome krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Ishi probeert naar een medespeler te passen. Kokeguchi rent richting de bal. Noda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Noda krijgt een gele kaart. Kokeguchi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kokeguchi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kogiku is nu in balbezit. Kogiku haalt uit met een fantastische trap. Sugawara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aoi Umi 53%, Kawiiso Sushi 47%.
Aoi Umi - Kawiiso Sushi 2:0