Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Livorno1988 Gin Neko
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Koroki is nu in balbezit. Sahara bereikt de bal nog maar net als eerste. Koroki verovert de bal door een tackle van achteren. Sakata bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakata draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Chano met een sublieme pass. Jae-Jin rent richting de bal. Suzuki verovert de bal door een tackle van achteren. Suzuki draait met de bal, schiet en ... Matsushita werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno1988 - Gin Neko 0:1

12e minuut.
Hatta rent richting de bal. Ohkubo is nu in balbezit. Ohkubo passt de bal met de wreef. Suzuki rent richting de bal. Suzuki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Fujigaya kopt de bal weg. Chano is nu in balbezit. Chano passt de bal met de wreef. Suzuki rent richting de bal. Suzuki haalt uit met een fantastische trap. Matsushita kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Matsushita met een harde bal richting middenveld. Daar is Jae-Jin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chano is nu in balbezit. Suzuki is nu in balbezit. Suzuki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno1988 - Gin Neko 0:2

23e minuut.
Chugo is nu in balbezit. Chano onderschept slim de pass. Chano speelt de bal door. Suzuki bereikt de bal nog maar net als eerste. Suzuki draait met de bal, schiet en ... Matsushita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno1988 - Gin Neko 0:3

25e minuut.
Suzuki passt de bal in één keer door. Fukui bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chugo. Chugo krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Fukui met een snelle inworp. Chano is nu in balbezit. Chano passt de bal zonder na te denken. Ohkubo is nu in balbezit. Ohkubo haalt uit met een fantastische trap. Matsushita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno1988 - Gin Neko 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Livorno1988 79%, Gin Neko 21%.
Livorno1988 - Gin Neko 0:4

60e minuut.
Chugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chugo probeert naar een medespeler te passen. Suzuki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chano is nu in balbezit. Chano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno1988 - Gin Neko 0:5

66e minuut.
Sakata onderschept slim de pass. Ohguro rent richting de bal. Ohguro geeft de bal voor. Suzuki bereikt de bal nog maar net als eerste. Suzuki schiet op doel. Matsushita kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Suzuki rent richting de bal. Suzuki geeft een hoge lob. Chano rent richting de bal. Chano schiet op doel. Matsushita werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Maeda is nu in balbezit. Fukui rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maeda. Maeda krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Livorno1988 45%, Gin Neko 55%.
Livorno1988 - Gin Neko 0:5