Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hidoi Eiga Yakusoku Denstetsu
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.4 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Mijata probeert naar een medespeler te passen. Oku heeft problemen om de bal te vangen. Nakata is nu in balbezit. Oku verovert de bal door een tackle van achteren. Oku haalt uit met een fantastische trap. Masashiko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Motoyama is nu in balbezit. Oku onderschept slim de pass. Oku passt de bal met de wreef. Oku rent richting de bal. Oku haalt uit met een fantastische trap. Masashiko bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Hidoi Eiga - Yakusoku Denstetsu 1:0

15e minuut.
Oguro passt de bal in één keer door. Minami bereikt de bal nog maar net als eerste. Minami passt de bal met de wreef. Arai is nu in balbezit. Arai haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Katsuya heeft problemen om de bal te vangen. Oguro is nu in balbezit. Oguro passt de bal met de wreef. Minami is nu in balbezit. Minami schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Motoyama met een sublieme pass. Komano rent richting de bal. Komano passt de bal met de wreef. Minami rent richting de bal. Minami draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Arai rent richting de bal. Arai geeft de bal voor. Tanno bereikt de bal nog maar net als eerste. Minami onderschept slim de pass. Minami haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Inworp. Arai met de inworp. Oguro is nu in balbezit. Oguro geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hidoi Eiga - Yakusoku Denstetsu 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hidoi Eiga 51%, Yakusoku Denstetsu 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hidoi Eiga - Yakusoku Denstetsu 1:1

48e minuut.
Komano raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hamada komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Tsuboi rent richting de bal. Tsuboi speelt de bal door. Oku rent richting de bal. Oku haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hidoi Eiga - Yakusoku Denstetsu 2:1

76e minuut.
Klungelig pakt Tanno de bal. Tanno geeft een lange en hoge pass. Oku rent richting de bal. Matsuo rent richting de bal. Matsuo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Arai is nu in balbezit. Tsuboi is nu in balbezit. Arai tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arai krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hidoi Eiga 61%, Yakusoku Denstetsu 39%.
Hidoi Eiga - Yakusoku Denstetsu 2:1