Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fukai Kaeru Shiro Tsuki
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 20.4
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Daar is Kamiya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsuboi is nu in balbezit. Kamiya verovert de bal door een tackle van achteren. Kamiya draait met de bal, schiet en ... Kakitani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fukai Kaeru - Shiro Tsuki 1:0

12e minuut.
Jean geeft een hoge lob. Inworp. Enomoto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ishigame rent richting de bal. Ishigame draait met de bal, schiet en ... Ohmori probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Yoshimoto onderschept slim de pass. Yamase is nu in balbezit. Yamase passt de bal in één keer door. Morita rent richting de bal. Morita schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Manaka rent richting de bal. Oshima onderschept slim de pass. Uchidate bereikt de bal nog maar net als eerste. Oshima verovert de bal door een tackle van achteren. Oshima geeft de bal voor. Ohmori probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Mita geeft een hoge lob. Kakitani is nu in balbezit. Sekizuka schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Sekizuka moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Sekizuka schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

39e minuut.
Oshima geeft een hoge lob. Jean rent richting de bal. Morita onderschept slim de pass. Morita draait met de bal, schiet en ... Ohmori maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fukai Kaeru 57%, Shiro Tsuki 43%.
Fukai Kaeru - Shiro Tsuki 1:0

49e minuut.
Daar is Tsuboi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kamiya onderschept slim de pass. Kamiya passt de bal in één keer door. Manaka rent richting de bal. Manaka schiet op doel. Kakitani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Yamase is nu in balbezit. Yamase geeft de bal voor. Morita is nu in balbezit. Morita haalt uit met een fantastische trap. Ohmori werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Kakitani geeft de bal voor. Ishimaru rent richting de bal. Enomoto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Enomoto krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fukai Kaeru 41%, Shiro Tsuki 59%.
Fukai Kaeru - Shiro Tsuki 1:0