Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
True Damaged Stjarnan F.C
UwU Tactiek bby
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
12 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
46.5 gemiddelde waardering 43.4
goed Schieten solide
goed Passen goed
solide Verdedigen goed


14e minuut.
Presa passt de bal zonder na te denken. Oddsson is nu in balbezit. Nonnason onderschept slim de pass. Nonnason draait met de bal, schiet en ... Kirilov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Henriksson controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Verón maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Batista rent richting de bal. Pócsik onderschept slim de pass. Pócsik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Maaskant geeft een lange en hoge pass. Verón geeft een hoge lob. Batista kan de bal niet met de borst controleren. Pócsik rent richting de bal. Pócsik haalt uit met een fantastische trap. Boniforti bokst de bal weg.

30e minuut.
Geirsson is nu in balbezit. Geirsson passt de bal met de wreef. Henriksson rent richting de bal. Henriksson draait met de bal, schiet en ... Verón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Unnarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Unnarsson passt de bal zonder na te denken. Pócsik is nu in balbezit. Pócsik draait met de bal, schiet en ... Boniforti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
True Damaged - Stjarnan F.C 0:1

36e minuut.
Presa geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Verón de bal. Henriksson bereikt de bal nog maar net als eerste. Henriksson haalt uit met een fantastische trap. Kirilov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: True Damaged 40%, Stjarnan F.C 60%.
True Damaged - Stjarnan F.C 0:1

46e minuut.
Vilhelmsson komt het veld opgelopen. De Mul komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Maaskant passt de bal in één keer door. Geirsson speelt de bal door. Pócsik rent richting de bal. Pócsik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Maaskant verovert de bal door een tackle van achteren. Maaskant speelt de bal door. Presa probeert naar een medespeler te passen. De Mul bereikt de bal nog maar net als eerste. De Mul schiet op doel. Kirilov bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Presa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Maaskant kopt de bal weg. De Mul is nu in balbezit. De Mul haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Agnarsson met een sublieme pass. Soulié rent richting de bal. Batista onderschept slim de pass. Batista geeft een lange en hoge pass. De Mul is nu in balbezit. Paal! De Mul is nu in balbezit. De Mul schiet op doel. Paal!

79e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kirilov niet meer kan verder spelen. Unnsteinsson komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Stadager rent richting de bal. Henriksson onderschept slim de pass. Henriksson passt de bal met de wreef. De Mul is nu in balbezit. De Mul haalt uit met een fantastische trap. Paal! Presa rent richting de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Baronio rent richting de bal. Presa onderschept slim de pass. Presa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
True Damaged - Stjarnan F.C 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: True Damaged 31%, Stjarnan F.C 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
True Damaged - Stjarnan F.C 1:1