Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victoria Keflavik Þór
sativa Tactiek Tactic 2
42% Balbezit 58%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 31
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
44.5 gemiddelde waardering 66.3
adequate Schieten formidable
adequate Passen outstanding
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Þorgrímsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þorgrímsson geeft een lange en hoge pass. De Zotto kopt de bal weg. Karpiniak rent richting de bal. Karpiniak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Karpiniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Vigne bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpiniak onderschept slim de pass. Karpiniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Keflavik - Þór 0:1

14e minuut.
Elíasson bereikt de bal nog maar net als eerste. Elíasson probeert naar een medespeler te passen. Karpiniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpiniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Keflavik - Þór 0:2

16e minuut.
Armstrong geeft de bal voor. Karpiniak kopt de bal weg. Daar is Schaeffer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Zotto rent richting de bal. De Zotto haalt uit met een fantastische trap. Ægirsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Auðunnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Auðunnson passt de bal met de wreef. Ólason heeft problemen om de bal te vangen. Ólason geeft een hoge lob. Karpiniak maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Arinbjörnsson heeft problemen om de bal te vangen. Arinbjörnsson passt de bal zonder na te denken. Þorgrímsson probeert naar een medespeler te passen. Karpiniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpiniak schiet op doel. Ægirsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Keflavik - Þór 0:3

29e minuut.
Auðunnson rent richting de bal. Auðunnson geeft een hoge lob. De Zotto rent richting de bal. De Zotto kan de bal niet met de borst controleren. De Zotto haalt uit met een fantastische trap. Ægirsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Arinbjörnsson met een sublieme pass. Þorgrímsson probeert naar een medespeler te passen. Karpiniak is nu in balbezit. Karpiniak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Nikopolidis probeert naar een medespeler te passen. Ólason bereikt de bal nog maar net als eerste. Ólason passt de bal zonder na te denken. De Zotto bereikt de bal nog maar net als eerste. De Zotto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Ægirsson probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Auðunnson de bal. Auðunnson probeert naar een medespeler te passen. Karpiniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpiniak draait met de bal, schiet en ... Ægirsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Keflavik 80%, Þór 20%.
Victoria Keflavik - Þór 0:3

46e minuut.
Aðalbjörnsson komt het veld opgelopen. Sebastiansson komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Auðunnson passt de bal zonder na te denken. Ólason rent richting de bal. Ólason passt de bal in één keer door. De Zotto bereikt de bal nog maar net als eerste. De Zotto haalt uit met een fantastische trap. Ægirsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
De Zotto schiet op doel. Schaeffer probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ólason zal de hoekschop nemen. Karpiniak krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Keflavik - Þór 0:4

55e minuut.
Nikopolidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikopolidis passt de bal in één keer door. Arinbjörnsson speelt de bal door. Þorgrímsson met een sublieme pass. Karpiniak rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Þorgrímsson geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De Zotto maakt een snoekduik en kopt de bal. Ægirsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Armstrong probeert naar een medespeler te passen. Daar is Elíasson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elíasson met een sublieme pass. Armstrong rent richting de bal. Armstrong geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De Zotto rent richting de bal. De Zotto haalt uit met een fantastische trap. Ægirsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Keflavik - Þór 0:5

59e minuut.
Schaeffer geeft de bal voor. Armstrong kopt de bal weg. Þorgrímsson geeft een hoge lob. Karpiniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpiniak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Azovskiy is nu in balbezit. Azovskiy geeft de bal voor. Gabon heeft problemen om de bal te vangen. Ólason bereikt de bal nog maar net als eerste. Ólason draait met de bal, schiet en ... Ægirsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Karpiniak is nu in balbezit. Karpiniak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Elíasson geeft de bal voor. Azovskiy is nu in balbezit. Karpiniak onderschept slim de pass. Karpiniak haalt uit met een fantastische trap. Ægirsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Keflavik - Þór 0:6

86e minuut.
Armstrong onderschept slim de pass. Armstrong geeft de bal voor. Bergþórsson rent richting de bal. De Zotto verovert de bal door een tackle van achteren. De Zotto draait met de bal, schiet en ... Ægirsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Bergþórsson geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ólason met een snelle inworp. De Zotto rent richting de bal. De Zotto draait met de bal, schiet en ... Ægirsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ólason neemt de hoekschop. Karpiniak krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Keflavik 74%, Þór 26%.
Victoria Keflavik - Þór 0:6