Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 21:28
  • Competitiewedstrijd: Úrvalsdeild
  • Stadion: Sigurboginn
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 34417
Skytturnar Victoria Keflavik
Miðja Tactiek sativa
62% Balbezit 38%
20% Spel op eigen helft 80%
20 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
57.5 gemiddelde waardering 44.5
excellent Schieten adequate
excellent Passen adequate
solid Verdedigen adequate


3e minuut.
Ægirsson probeert naar een medespeler te passen. Gmitrzak kopt de bal weg. Erlingsson probeert naar een medespeler te passen. Moszkiewicz rent richting de bal. Moszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skytturnar - Victoria Keflavik 1:0

4e minuut.
Aðalgeirsson geeft de bal voor. Moszkiewicz kopt de bal weg. Ástvaldsson speelt de bal door. Daar is Campos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campos haalt uit met een fantastische trap. Ægirsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bergþórsson kopt de bal weg. Gabon probeert naar een medespeler te passen. Erlingsson probeert naar een medespeler te passen. Campos is nu in balbezit. Campos haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Sigursteinnsson kopt de bal weg. Moszkiewicz rent richting de bal. Ástvaldsson rent richting de bal. Ástvaldsson geeft de bal voor. Campos maakt een snoekduik en kopt de bal. Ægirsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skytturnar - Victoria Keflavik 2:0

17e minuut.
Ástvaldsson met een sublieme pass. Campos is nu in balbezit. Bergþórsson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Campos raakt geblesseerd tijdens het duel. Ástvaldsson legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Skytturnar - Victoria Keflavik 3:0

19e minuut.
Moszkiewicz rent richting de bal. Moszkiewicz geeft de bal voor. Vigne kopt de bal weg. Ástvaldsson rent richting de bal. Ástvaldsson haalt uit met een fantastische trap. Ægirsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Ástvaldsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ástvaldsson passt de bal in één keer door. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos haalt uit met een fantastische trap. Ægirsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skytturnar - Victoria Keflavik 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skytturnar 19%, Victoria Keflavik 81%.
Skytturnar - Victoria Keflavik 4:0

46e minuut.
Sebastiansson komt het veld opgelopen. Aðalbjörnsson komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Ástvaldsson passt de bal zonder na te denken. Erlingsson met een sublieme pass. Campos rent richting de bal. Campos schiet op doel. Ægirsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Hafbergsson geeft een hoge lob. Daar is Gabon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ástvaldsson met een sublieme pass. Aðalgeirsson is nu in balbezit. Aðalgeirsson geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Gmitrzak rent richting de bal. Sigursteinnsson verovert de bal door een tackle van achteren. Sigursteinnsson passt de bal in één keer door. Ástvaldsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ástvaldsson draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Ástvaldsson is nu in balbezit. Ástvaldsson passt de bal met de wreef. Moszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Moszkiewicz schiet op doel. Ægirsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skytturnar - Victoria Keflavik 5:0

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gabon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schaeffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos verovert de bal door een tackle van achteren. Campos haalt uit met een fantastische trap. Ægirsson bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Ástvaldsson geeft de bal voor. Klungelig pakt Moszkiewicz de bal. Schaeffer is nu in balbezit. Moszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Moszkiewicz schiet op doel. Ægirsson bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Na een snelle pass probeert Ástvaldsson de bal onder controle te krijgen. Gmitrzak is nu in balbezit. Ástvaldsson verovert de bal door een tackle van achteren. Ástvaldsson geeft de bal voor. Moszkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Ægirsson bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hafbergsson neemt de hoekschop. Moszkiewicz kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Ástvaldsson met een sublieme pass. Parker rent richting de bal. Moszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Moszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Ægirsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Moszkiewicz speelt de bal door. Hafbergsson rent richting de bal. Hafbergsson speelt de bal door. Moszkiewicz is nu in balbezit. Moszkiewicz schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skytturnar - Victoria Keflavik 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skytturnar 21%, Victoria Keflavik 79%.
Skytturnar - Victoria Keflavik 6:0