Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Þrír Ernir aron bjarki
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.2
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Magnússon passt de bal met de wreef. Gunnþórsson rent richting de bal. Gunnþórsson geeft een lange en hoge pass. Hólmsteinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hólmsteinnsson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Þrír Ernir - aron bjarki 1:0

6e minuut.
Friðjónsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gustavsson onderschept slim de pass. Gustavsson probeert naar een medespeler te passen. Hallsson rent richting de bal. Hallsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Gustavsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gustavsson geeft een hoge lob. Daar is Jensson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hallsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hallsson draait met de bal, schiet en ... Nikulásson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sævarsson heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Þrír Ernir - aron bjarki 2:0

15e minuut.
Hallsson verovert de bal door een tackle van achteren. Hallsson geeft de bal voor. Klungelig pakt Friðjónsson de bal. Sævarsson rent richting de bal. Sævarsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Nikulásson met een harde bal richting middenveld. Magnússon kopt de bal weg. Daar is Gunnþórsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sævarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sævarsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Magnússon geeft een hoge lob. Gestsson kopt de bal weg. Daar is Jensson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hallsson rent richting de bal. Hallsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Þrír Ernir - aron bjarki 3:0

24e minuut.
Hansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sævarsson onderschept slim de pass. Randversson verovert de bal door een tackle van achteren. Hallsson rent richting de bal. Hallsson draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Þrír Ernir - aron bjarki 4:0

33e minuut.
Gustavsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gustavsson geeft de bal voor. Magnússon kopt de bal weg. Sævarsson is nu in balbezit. Sævarsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Hansson passt de bal met de wreef. Gunnþórsson heeft problemen om de bal te vangen. Hallsson onderschept slim de pass. Sævarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sævarsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Þrír Ernir 31%, aron bjarki 69%.
Þrír Ernir - aron bjarki 4:0

80e minuut.
Magnússon verovert de bal door een tackle van achteren. Hansson is nu in balbezit. Jónharðson is nu in balbezit. Jónharðson schiet op doel. Sveinbjörnsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Þrír Ernir - aron bjarki 4:1

84e minuut.
Magnússon heeft problemen om de bal te vangen. Hansson verovert de bal door een tackle van achteren. Hansson passt de bal in één keer door. Jónharðson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jónharðson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Þrír Ernir - aron bjarki 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Þrír Ernir 63%, aron bjarki 37%.
Þrír Ernir - aron bjarki 4:2