Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Shadows Underdogs United
532 Tactiek BUL_532WCWHL
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
2 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
57.5 gemiddelde waardering 61.4
very good Schieten very good
very good Passen very good
solid Verdedigen formidable


12e minuut.
Pomodoro onderschept slim de pass. Mavares is nu in balbezit. Klungelig pakt Mavares de bal. Mavares geeft een hoge lob. Álvarez Álvarez krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Corpodean rent richting de bal. Acevedo verovert de bal door een tackle van achteren. Acevedo probeert naar een medespeler te passen. Mavares rent richting de bal. Mavares geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Mititelu bokst de bal weg.

34e minuut.
Daar is Cole, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acevedo rent richting de bal. Acevedo geeft de bal voor. Álvarez Álvarez rent richting de bal. Álvarez Álvarez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Shadows 54%, Underdogs United 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Shadows - Underdogs United 0:0

50e minuut.
Boa Morte probeert naar een medespeler te passen. Corpodean heeft problemen om de bal te vangen. Boruta is nu in balbezit. Boruta draait met de bal, schiet en ... Mititelu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Daar is Boa Morte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shadows - Underdogs United 0:1

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kermes met een snelle inworp. Anev is nu in balbezit. Tommola onderschept slim de pass. Tommola haalt uit met een fantastische trap. Girotto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Acevedo rent richting de bal. Acevedo passt de bal zonder na te denken. Mavares rent richting de bal. Mavares geeft een lange en hoge pass. Boruta springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shadows - Underdogs United 0:2

72e minuut.
Boa Morte passt de bal zonder na te denken. Kermes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kargu rent richting de bal. Kargu geeft de bal voor. Boruta krijgt zijn hoofd ertegen. Mititelu bokst de bal weg.

75e minuut.
Gasch controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Hoàng Hải komt het veld opgelopen. Benoît komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Shadows 47%, Underdogs United 53%.
FC Shadows - Underdogs United 0:2