Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jica Creatures
1AB Tactiek 5-3-2False
46% Balbezit 54%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 14
37.9 gemiddelde waardering 54.4
average Schieten excellent
adequate Passen very good
adequate Verdedigen very good


6e minuut.
Bekirov probeert naar een medespeler te passen. Ilinov geeft de bal voor. Erkenev bereikt de bal nog maar net als eerste. Erkenev haalt uit met een fantastische trap. Manolov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jica - Creatures 0:1

14e minuut.
Iordanov is nu in balbezit. Iordanov passt de bal in één keer door. Draganov rent richting de bal. Stanimirov verovert de bal door een tackle van achteren. Stanimirov schiet op doel. Manolov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Baichev rent richting de bal. Baichev passt de bal zonder na te denken. Erkenev bereikt de bal nog maar net als eerste. Erkenev geeft een lange en hoge pass. Stanimirov springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Draganov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manolov bokst de bal weg. Stalev is nu in balbezit. Stanimirov onderschept slim de pass. Stanimirov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jica - Creatures 0:2

24e minuut.
Iordanov verovert de bal door een tackle van achteren. Lyubomirov geeft de bal voor. Gemedzhiev is nu in balbezit. Gemedzhiev heeft problemen om de bal te vangen. Gemedzhiev geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Manolov speelt de bal door. Gecov geeft de bal voor. Erkenev kopt de bal weg. Stanimirov is nu in balbezit. Stanimirov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Manolov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Badev passt de bal zonder na te denken. Ilinov heeft problemen om de bal te vangen. Ilinov probeert naar een medespeler te passen. Stanimirov rent richting de bal. Stanimirov draait met de bal, schiet en ... Manolov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Evtimov geeft een lange en hoge pass. Stanimirov kopt de bal weg. Erkenev bereikt de bal nog maar net als eerste. Erkenev schiet op doel. Manolov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jica - Creatures 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jica 64%, Creatures 36%.
Jica - Creatures 0:3

46e minuut.
Kabulov komt het veld opgelopen. Delchev komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Gemedzhiev rent richting de bal. Gemedzhiev geeft een lange en hoge pass. Tomov rent richting de bal. Erkenev onderschept slim de pass. Erkenev schiet op doel. Delchev bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Jica - Creatures 0:4

53e minuut.
Iordanov passt de bal zonder na te denken. Stalev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilinov verovert de bal door een tackle van achteren. Ilinov schiet op doel. Delchev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jica - Creatures 0:5

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vulchinovski komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Evtimov rent richting de bal. Evtimov geeft een lange en hoge pass. Daar is Draganov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erkenev rent richting de bal. Erkenev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iordanov komt het veld opgelopen. Orlov komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Naydenov heeft problemen om de bal te vangen. Baichev met een sublieme pass. Draganov rent richting de bal. Erkenev bereikt de bal nog maar net als eerste. Erkenev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tomov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomov geeft een hoge lob. Gemedzhiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gemedzhiev geeft een lange en hoge pass. Delchev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stanimirov springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jica 72%, Creatures 28%.
Jica - Creatures 0:5