Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PFK Kaliakra Kavarna DIDI UNITED
Българка Tactiek za6
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 42.1
very good Schieten good
good Passen weak
adequate Verdedigen adequate


17e minuut.
Stoikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoikov passt de bal in één keer door. Rachev rent richting de bal. Rachev heeft problemen om de bal te vangen. Rachev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Chaushev passt de bal in één keer door. Monsef bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsef passt de bal met de wreef. Daar is Stoikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stoikov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Hérnandez Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Damyanov. Hérnandez Santos raakt geblesseerd tijdens het duel. Hérnandez Santos zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Stoikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoikov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PFK Kaliakra Kavarna - DIDI UNITED 1:0

40e minuut.
Despodov probeert naar een medespeler te passen. Levenov rent richting de bal. Levenov passt de bal zonder na te denken. Despodov rent richting de bal. Despodov speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Rachev speelt de bal door. Levenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Levenov geeft een hoge lob. Rachev rent richting de bal. Rachev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PFK Kaliakra Kavarna - DIDI UNITED 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PFK Kaliakra Kavarna 60%, DIDI UNITED 40%.
PFK Kaliakra Kavarna - DIDI UNITED 2:0

55e minuut.
Klungelig pakt Skenderov de bal. Despodov bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Skenderov zijn tegenspeler op de grond. Skenderov krijgt een gele kaart. Despodov raakt geblesseerd tijdens het duel. Despodov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Micov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stoikov is nu in balbezit. Stoikov haalt uit met een fantastische trap. Sonhador kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Aleksandrov heeft problemen om de bal te vangen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
PFK Kaliakra Kavarna - DIDI UNITED 3:0

61e minuut.
Penchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Despodov verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Skenderov. Skenderov krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Despodov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

72e minuut.
Penchev met de inworp. Vutkov rent richting de bal. Vutkov passt de bal zonder na te denken. Damyanov is nu in balbezit. Damyanov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Hérnandez Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mushev. Hérnandez Santos raakt geblesseerd tijdens het duel. Hérnandez Santos met een snel genomen vrije trap. Rachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rachev haalt uit met een fantastische trap. Sonhador maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PFK Kaliakra Kavarna - DIDI UNITED 4:0

79e minuut.
Monsef bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsef geeft een hoge lob. Klungelig pakt Aleksandrov de bal. Stoikov rent richting de bal. Stoikov haalt uit met een fantastische trap. Sonhador bokst de bal weg.

81e minuut.
Despodov bereikt de bal nog maar net als eerste. Damyanov onderschept slim de pass. Damyanov passt de bal met de wreef. Tepsiev is nu in balbezit. Tepsiev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Hérnandez Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mushev onderschept slim de pass. Despodov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tepsiev onderschept slim de pass. Tepsiev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PFK Kaliakra Kavarna 50%, DIDI UNITED 50%.
PFK Kaliakra Kavarna - DIDI UNITED 4:0