Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Гробари samoletite sarafovo
mw Tactiek 4e3i2e1o
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
18 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
38 gemiddelde waardering 34.2
adequate Schieten adequate
good Passen average
adequate Verdedigen average


1e minuut.
Petrakiev verovert de bal door een tackle van achteren. Petrakiev geeft een hoge lob. Iovchev heeft problemen om de bal te vangen. Metodiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Metodiev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sarov met een harde bal richting middenveld. Hristoskov kopt de bal weg. Metev bereikt de bal nog maar net als eerste. Metev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Marino kopt de bal weg. Karakushev rent richting de bal. Karakushev geeft een hoge lob. Geshev bereikt de bal nog maar net als eerste. Geshev schiet op doel. Sarov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Hristoskov passt de bal in één keer door. Iovchev rent richting de bal. Metev onderschept slim de pass. Metodiev rent richting de bal. Metodiev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Гробари - samoletite sarafovo 1:0

40e minuut.
Geshev rent richting de bal. Malshev verovert de bal door een tackle van achteren. Malshev geeft een hoge lob. Metodiev is nu in balbezit. Metodiev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Гробари 37%, samoletite sarafovo 63%.
Гробари - samoletite sarafovo 1:0

48e minuut.
Shterev bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukanov verovert de bal door een tackle van achteren. Kostadinov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kostadinov krijgt een gele kaart. Lukanov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Metodiev neemt de penalty, wat een uithaal! Venkov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Гробари - samoletite sarafovo 2:0

57e minuut.
Raichev speelt de bal door. Marino rent richting de bal. Marino passt de bal met de wreef. Lukanov rent richting de bal. Lukanov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Shterev onderschept slim de pass. Petrakiev speelt de bal door. Iovchev speelt de bal door. Metodiev is nu in balbezit. Metodiev haalt uit met een fantastische trap. Venkov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Petrakiev is nu in balbezit. Petrakiev geeft een hoge lob. Kostadinov controleert de bal met de borst. Lukanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukanov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Hristoskov kopt de bal weg. Daar is Shterev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lukanov is nu in balbezit. Lukanov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Nemcov bereikt de bal nog maar net als eerste. Orsov begaat een overtreding. Nemcov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Petrakiev zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lukanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukanov geeft een lange en hoge pass. Venkov bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Гробари 38%, samoletite sarafovo 62%.
Гробари - samoletite sarafovo 2:0