Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Madrid C.F 1902 Devilsss
Normal Tactiek 3-4-3
43% Balbezit 57%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 47
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.2 gemiddelde waardering 53.6
weak Schieten outstanding
unsatisfactory Passen very good
weak Verdedigen adequate


1e minuut.
Daar is Uzuriaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brassey probeert naar een medespeler te passen. Widłak bereikt de bal nog maar net als eerste. Widłak schiet op doel. Petkov probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Macía kopt de bal weg. Brassey is nu in balbezit. Brassey met een sublieme pass. Widłak rent richting de bal. Widłak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Ntasios bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntasios probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Petkov de bal. Uzuriaga rent richting de bal. Uzuriaga schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Todorov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Micanski is nu in balbezit. Lausdei onderschept slim de pass. Lausdei geeft een lange en hoge pass. Macía rent richting de bal. Macía draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Ntasios geeft een lange en hoge pass. Macía rent richting de bal. Macía speelt de bal door. Daar is Uzuriaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uzuriaga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Widłak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petkov rent richting de bal. Uzuriaga onderschept slim de pass. Uzuriaga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid C.F 1902 - Devilsss 0:1

22e minuut.
Na een snelle pass probeert Micov de bal onder controle te krijgen. Brassey rent richting de bal. Uzuriaga is nu in balbezit. Uzuriaga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid C.F 1902 - Devilsss 0:2

23e minuut.
Uzuriaga is nu in balbezit. Uzuriaga schiet op doel. Petkov probeert de bal aan de voet te houden. Macía bereikt de bal nog maar net als eerste. Macía schiet op doel. Todorov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Uzuriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzuriaga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Lausdei verovert de bal door een tackle van achteren. Lausdei speelt de bal door. Uzuriaga heeft problemen om de bal te vangen. Uzuriaga draait met de bal, schiet en ... Todorov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid C.F 1902 - Devilsss 0:3

28e minuut.
Inworp. Lausdei met een snelle inworp. Brassey geeft de bal voor. Widłak is nu in balbezit. Widłak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid C.F 1902 - Devilsss 0:4

30e minuut.
Brassey passt de bal met de wreef. Lausdei heeft problemen om de bal te vangen. Gluhchev schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gluhchev krijgt een gele kaart. Lausdei is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lausdei zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Widłak bereikt de bal nog maar net als eerste. Widłak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Widłak bereikt de bal nog maar net als eerste. Widłak speelt de bal door. Uzuriaga is nu in balbezit. Uzuriaga schiet op doel. Todorov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid C.F 1902 - Devilsss 0:5

33e minuut.
Uzuriaga heeft problemen om de bal te vangen. Petkov is nu in balbezit. Uzuriaga verovert de bal door een tackle van achteren. Uzuriaga schiet op doel. Todorov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Dragozov rent richting de bal. Ntasios rent richting de bal. Dragozov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ntasios raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ntasios kan niet meer verder spelen.

36e minuut.
Minami verovert de bal door een tackle van achteren. Minami probeert naar een medespeler te passen. Brassey probeert naar een medespeler te passen. Macía rent richting de bal. Macía schiet op doel. Todorov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Uzuriaga rent richting de bal. Uzuriaga draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid C.F 1902 - Devilsss 0:6

40e minuut.
Saïdi rent richting de bal. Saïdi geeft een hoge lob. Widłak kopt de bal weg. Uzuriaga is nu in balbezit. Uzuriaga draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Macía is nu in balbezit. Macía schiet op doel. Todorov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Zamoyski probeert de bal met de borst te controleren. Zamoyski geeft een hoge lob. Widłak rent richting de bal. Widłak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid C.F 1902 - Devilsss 0:7

42e minuut.
Daar is Dragozov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uzuriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Brassey is nu in balbezit. Uzuriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzuriaga haalt uit met een fantastische trap. Todorov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Lausdei met een snelle inworp. Macía rent richting de bal. Macía geeft een hoge lob. Uzuriaga is nu in balbezit. Uzuriaga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrid C.F 1902 91%, Devilsss 9%.
Real Madrid C.F 1902 - Devilsss 0:7

48e minuut.
Gomozov rent richting de bal. Saïdi onderschept slim de pass. Saïdi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Uzuriaga de bal. Uzuriaga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid C.F 1902 - Devilsss 0:8

50e minuut.
Brassey kopt de bal weg. Macía rent richting de bal. Gluhchev is nu in balbezit. Macía onderschept slim de pass. Macía draait met de bal, schiet en ... Todorov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Widłak rent richting de bal. Micov is nu in balbezit. Micov passt de bal zonder na te denken. Uzuriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzuriaga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Gluhchev met een sublieme pass. Lausdei is nu in balbezit. Lausdei passt de bal in één keer door. Uzuriaga rent richting de bal. Uzuriaga haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Macía rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid C.F 1902 - Devilsss 0:9

60e minuut.
Brassey kopt de bal weg. Lausdei bereikt de bal nog maar net als eerste. Gluhchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Lausdei onderschept slim de pass. Lausdei geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Nakazawa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nakazawa geeft de bal voor. Lausdei bereikt de bal nog maar net als eerste. Macía rent richting de bal. Macía geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Rakov trapt de bal weg van het doel. Brassey kopt de bal weg. Uzuriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Macía bereikt de bal nog maar net als eerste. Macía haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Doeltrap. Todorov trapt de bal weg van het doel. Brassey kopt de bal weg. Zamoyski rent richting de bal. Zamoyski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Todorov met een harde bal richting middenveld. Brassey probeert naar een medespeler te passen. Widłak is nu in balbezit. Widłak schiet op doel. Todorov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid C.F 1902 - Devilsss 0:10

71e minuut.
Uzuriaga geeft een hoge lob. Macía is nu in balbezit. Macía geeft een lange en hoge pass. Daar is Widłak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Widłak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid C.F 1902 - Devilsss 0:11

73e minuut.
Widłak probeert naar een medespeler te passen. Brassey probeert naar een medespeler te passen. Uzuriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzuriaga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid C.F 1902 - Devilsss 0:12

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Petkov trapt de bal weg. Lausdei kopt de bal weg. Uzuriaga heeft problemen om de bal te vangen. Uzuriaga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Daar is Dragozov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brassey bereikt de bal nog maar net als eerste. Brassey passt de bal in één keer door. Widłak bereikt de bal nog maar net als eerste. Widłak schiet op doel. Todorov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid C.F 1902 - Devilsss 0:13

80e minuut.
Macía is nu in balbezit. Brassey rent richting de bal. Brassey passt de bal zonder na te denken. Uzuriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzuriaga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Uzuriaga rent richting de bal. Uzuriaga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid C.F 1902 - Devilsss 0:14

82e minuut.
Zamoyski verovert de bal door een tackle van achteren. Zamoyski met een sublieme pass. Macía is nu in balbezit. Uzuriaga rent richting de bal. Uzuriaga schiet op doel. Todorov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Petkov heeft problemen om de bal te vangen. Widłak rent richting de bal. Widłak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid C.F 1902 - Devilsss 0:15

89e minuut.
Zamoyski geeft een lange en hoge pass. Rakov heeft problemen om de bal te vangen. Uzuriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzuriaga draait met de bal, schiet en ... Rakov probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid C.F 1902 - Devilsss 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrid C.F 1902 86%, Devilsss 14%.
Real Madrid C.F 1902 - Devilsss 0:16