Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Surakarta United BAPAKMU FC
5-4-1 def anjay Tactiek PEMBANTAI
56% Balbezit 44%
28% Spel op eigen helft 72%
32 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
45.6 gemiddelde waardering 43.1
excellent Schieten average
good Passen good
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Rebane probeert naar een medespeler te passen. Brestovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Brestovac draait met de bal, schiet en ... Bostan probeert de bal aan de voet te houden. Zdebel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Surakarta United - BAPAKMU FC 1:0

4e minuut.
Manembu heeft problemen om de bal te vangen. Brestovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Brestovac passt de bal in één keer door. Longari is nu in balbezit. Longari schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Musialik rent richting de bal. Pijar onderschept slim de pass. Pijar probeert naar een medespeler te passen. Brestovac rent richting de bal. Brestovac schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Musialik rent richting de bal. Eelmäe verovert de bal door een tackle van achteren. Eelmäe met een sublieme pass. Brestovac is nu in balbezit. Brestovac haalt uit met een fantastische trap. Zdebel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Fradua kopt de bal weg. Daar is Brestovac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manembu bereikt de bal nog maar net als eerste. Brestovac onderschept slim de pass. Brestovac schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Surakarta United - BAPAKMU FC 2:0

14e minuut.
Musialik passt de bal zonder na te denken. Brestovac is nu in balbezit. Hetman is nu in balbezit. Brestovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Brestovac draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Doni geeft een hoge lob. Pijar heeft problemen om de bal te vangen. Fradua met een sublieme pass. Longari is nu in balbezit. Longari schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Doeltrap. Zdebel trapt de bal weg. Fradua kopt de bal weg. Brestovac rent richting de bal. Brestovac schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Bostan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Longari met een sublieme pass. Hetman is nu in balbezit. Hetman geeft een hoge lob. Brestovac rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Surakarta United - BAPAKMU FC 3:0

31e minuut.
Hetman bereikt de bal nog maar net als eerste. Fradua bereikt de bal nog maar net als eerste. Hetman speelt de bal door. Brestovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Brestovac schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Eelmäe rent richting de bal. Eelmäe speelt de bal door. Longari bereikt de bal nog maar net als eerste. Longari passt de bal met de wreef. Hetman geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Pijar bereikt de bal nog maar net als eerste. Fradua bereikt de bal nog maar net als eerste. Fradua passt de bal in één keer door. Hetman rent richting de bal. Hetman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Zdebel met een harde bal richting middenveld. Longari heeft problemen om de bal te vangen. Doni maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Doni naar de kleedkamers voor een vroege douche. Longari is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hetman zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Manembu probeert de bal met de borst te controleren. Brestovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Brestovac schiet op doel. Zdebel bokst de bal weg.

42e minuut.
Fradua bereikt de bal nog maar net als eerste. Fradua passt de bal met de wreef. Manembu is nu in balbezit. Brestovac verovert de bal door een tackle van achteren. Brestovac draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Surakarta United 29%, BAPAKMU FC 71%.
Surakarta United - BAPAKMU FC 3:0

47e minuut.
Hetman rent richting de bal. Brestovac rent richting de bal. Hetman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hetman draait met de bal, schiet en ... Zdebel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Surakarta United - BAPAKMU FC 4:0

51e minuut.
Longari passt de bal in één keer door. Pijar heeft problemen om de bal te vangen. Pijar met een sublieme pass. Brestovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Brestovac draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Hetman is nu in balbezit. Hetman speelt de bal door. Brestovac is nu in balbezit. Brestovac schiet op doel. Zdebel probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Surakarta United - BAPAKMU FC 5:0

58e minuut.
Longari passt de bal met de wreef. Fradua is nu in balbezit. Fradua speelt de bal door. Brestovac is nu in balbezit. Brestovac haalt uit met een fantastische trap. Zdebel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Hetman is nu in balbezit. Fradua is nu in balbezit. Fradua passt de bal zonder na te denken. Brestovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Brestovac haalt uit met een fantastische trap. Zdebel bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Surakarta United - BAPAKMU FC 6:0

69e minuut.
Manembu geeft de bal voor. Supriono controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Fradua maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Brestovac is nu in balbezit. Brestovac draait met de bal, schiet en ... Zdebel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zdebel met een sublieme pass. Longari kopt de bal weg. Hetman speelt de bal door. Brestovac rent richting de bal. Brestovac draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Musialik controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Dołęga komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Martin heeft problemen om de bal te vangen. Hetman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hetman passt de bal met de wreef. Brestovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Brestovac schiet op doel. Zdebel bokst de bal weg.

77e minuut.
Fradua speelt de bal door. Brestovac rent richting de bal. Bostan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Brestovac raakt geblesseerd tijdens het duel. Hetman neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Brestovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Brestovac schiet op doel. Zdebel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Surakarta United - BAPAKMU FC 7:0

80e minuut.
Eelmäe passt de bal in één keer door. Hetman rent richting de bal. Hetman probeert naar een medespeler te passen. Brestovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Brestovac draait met de bal, schiet en ... Zdebel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Inworp. Mazurenko komt het veld opgelopen. Puhm komt het veld opgelopen. Moussongui komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Hetman probeert naar een medespeler te passen. Puhm bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin is nu in balbezit. Puhm verovert de bal door een tackle van achteren. Puhm schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Moussongui met de inworp. Hetman met een sublieme pass. Puhm rent richting de bal. Puhm schiet op doel. Zdebel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Surakarta United - BAPAKMU FC 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Surakarta United 28%, BAPAKMU FC 72%.
Surakarta United - BAPAKMU FC 8:0