Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pasuruan Football Club Karanganyar United FC
Black Adam Tactiek Arema 4-4-2
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 21
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30 gemiddelde waardering 32.6
average Schieten average
weak Passen average
adequate Verdedigen average


4e minuut.
Vitomir geeft een lange en hoge pass. Stempel kopt de bal weg. Aronggear rent richting de bal. Tanoto rent richting de bal. Tanoto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pasuruan Football Club - Karanganyar United FC 0:1

17e minuut.
Sudrajat is nu in balbezit. Siagian onderschept slim de pass. Siagian probeert naar een medespeler te passen. Wahab bereikt de bal nog maar net als eerste. Wahab draait met de bal, schiet en ... Bělohoubek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Siagian zal de hoekschop nemen. Jamal is nu in balbezit. Jamal passt de bal met de wreef. Wahab is nu in balbezit. Wahab haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Poczta rent richting de bal. Poczta geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Hariyadi de bal onder controle te krijgen. Aronggear rent richting de bal. Aronggear schiet op doel. Suherman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Jamal heeft problemen om de bal te vangen. Spirovski geeft een lange en hoge pass. Daar is Aronggear, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tanoto is nu in balbezit. Tanoto haalt uit met een fantastische trap. Paal!

33e minuut.
Siagian passt de bal in één keer door. Stempel rent richting de bal. Stempel passt de bal in één keer door. Aronggear rent richting de bal. Aronggear schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Effendy met een sublieme pass. Wahab speelt de bal door. Vitomir bereikt de bal nog maar net als eerste. Wahab verovert de bal door een tackle van achteren. Wahab schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rahael komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Hargitai kopt de bal weg. Simanungkalit rent richting de bal. Simanungkalit passt de bal zonder na te denken. Wahab is nu in balbezit. Wahab haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pasuruan Football Club 59%, Karanganyar United FC 41%.
Pasuruan Football Club - Karanganyar United FC 0:1

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hegyi komt het veld opgelopen.

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sack komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Ali heeft problemen om de bal te vangen. Hegyi speelt de bal door. Daar is Aronggear, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aronggear draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pasuruan Football Club - Karanganyar United FC 0:2

65e minuut.
Spirovski verovert de bal door een tackle van achteren. Spirovski met een sublieme pass. Hariyadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sack rent richting de bal. Sack draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Suherman met een harde bal richting middenveld. Daar is Siagian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spirovski kopt de bal weg. Sack rent richting de bal. Sack schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Hargitai rent richting de bal. Sack verovert de bal door een tackle van achteren. Bennett bereikt de bal nog maar net als eerste. Sack onderschept slim de pass. Sack haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Purwono komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Bennett geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hegyi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sack bereikt de bal nog maar net als eerste. Sack geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Inworp. Długi komt het veld opgelopen. Hegyi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sack is nu in balbezit. Sack schiet op doel. Suherman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nicolaescu komt het veld opgelopen. Hegyi met een snelle inworp. Sack rent richting de bal. Sack schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Karavas verovert de bal door een tackle van achteren. Karavas passt de bal zonder na te denken. Sack bereikt de bal nog maar net als eerste. Długi bereikt de bal nog maar net als eerste. Długi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasuruan Football Club - Karanganyar United FC 0:3

88e minuut.
Nicolaescu geeft een hoge lob. Siagian probeert de bal aan de voet te houden. Sudrajat probeert naar een medespeler te passen. Długi is nu in balbezit. Długi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pasuruan Football Club 66%, Karanganyar United FC 34%.
Pasuruan Football Club - Karanganyar United FC 0:3