Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
malta kings fc Mallia FC
4231 Tactiek Formation 4
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
56.1 gemiddelde waardering 47.8
excellent Schieten good
good Passen solid
excellent Verdedigen solid


1e minuut.
Artı geeft een lange en hoge pass. Sikima is nu in balbezit. Sikima passt de bal in één keer door. Daar is Gyenge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coltraro geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arduino met een snelle inworp. Klungelig pakt Artı de bal. Artı geeft een lange en hoge pass. Onofrei maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Kömig geeft een lange en hoge pass. Pawelczyk is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Coltraro. Coltraro krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Daar is Arduino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pawelczyk is nu in balbezit. Pawelczyk passt de bal met de wreef. Rizov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Sikima de bal onder controle te krijgen. Arduino speelt de bal door. Coltraro probeert naar een medespeler te passen. Saloni rent richting de bal. Saloni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
malta kings fc - Mallia FC 1:0

30e minuut.
Pawelczyk probeert naar een medespeler te passen. Anagnostopoulos is nu in balbezit. Anagnostopoulos passt de bal zonder na te denken. Pawelczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawelczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Coltraro onderschept slim de pass. Coltraro passt de bal zonder na te denken. Saloni rent richting de bal. Onofrei is nu in balbezit. Onofrei draait met de bal, schiet en ... Gryciuk bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: malta kings fc 65%, Mallia FC 35%.
malta kings fc - Mallia FC 1:0

56e minuut.
Precel is nu in balbezit. Morda verovert de bal door een tackle van achteren. Morda passt de bal zonder na te denken. Onofrei rent richting de bal. Onofrei haalt uit met een fantastische trap. Gryciuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Baraniecki probeert naar een medespeler te passen. Artı rent richting de bal. Artı haalt uit met een fantastische trap. Paal!

60e minuut.
Morda is nu in balbezit. Precel bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofrei onderschept slim de pass. Onofrei haalt uit met een fantastische trap. Gryciuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
malta kings fc - Mallia FC 2:0

66e minuut.
Coltraro verovert de bal door een tackle van achteren. Coltraro geeft een hoge lob. Artı is nu in balbezit. Artı geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kömig de bal. Gryciuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kömig rent richting de bal. Onofrei onderschept slim de pass. Onofrei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
malta kings fc - Mallia FC 3:0

71e minuut.
Baraniecki kopt de bal weg. Klungelig pakt Pipoca de bal. Rizov speelt de bal door. Gyenge is nu in balbezit. Gyenge draait met de bal, schiet en ... Conde Carbo bokst de bal weg.

78e minuut.
Pipoca rent richting de bal. Grioli onderschept slim de pass. Grioli passt de bal zonder na te denken. Onofrei bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofrei schiet op doel. Gryciuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Sikima bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikima passt de bal in één keer door. Vernón heeft problemen om de bal te vangen. Gyenge bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyenge haalt uit met een fantastische trap. Conde Carbo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Onofrei kopt de bal weg. Morda rent richting de bal. Morda passt de bal met de wreef. Saloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Saloni haalt uit met een fantastische trap. Gryciuk bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
malta kings fc - Mallia FC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: malta kings fc 51%, Mallia FC 49%.
malta kings fc - Mallia FC 4:0