Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
QOMOS-FC MUFC
the best Tactiek mhawx aqwa
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.3 gemiddelde waardering 41.1
solid Schieten adequate
good Passen average
good Verdedigen good


4e minuut.
Łoskot is nu in balbezit. Arolat onderschept slim de pass. Arolat probeert naar een medespeler te passen. Goldschmied bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldschmied haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Carlier kopt de bal weg. Porsche is nu in balbezit. Pajukoski maakt een afschuwelijke overtreding. Pajukoski krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Carlier bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlier geeft een hoge lob. Arolat probeert naar een medespeler te passen. Goldschmied kan de bal niet met de borst controleren. Goldschmied draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Ginuis trapt de bal weg van het doel. Türkerler kopt de bal weg. Goldschmied bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldschmied haalt uit met een fantastische trap. Ginuis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
QOMOS-FC - MUFC 1:0

33e minuut.
Plesník geeft een hoge lob. Goldschmied kopt de bal weg. Ogórek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogórek haalt uit met een fantastische trap. Ginuis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
QOMOS-FC - MUFC 2:0

45e minuut.
Borisov kopt de bal weg. Ivanišević rent richting de bal. Türkerler onderschept slim de pass. Türkerler geeft de bal voor. Ogórek maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
QOMOS-FC - MUFC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: QOMOS-FC 46%, MUFC 54%.
QOMOS-FC - MUFC 3:0

63e minuut.
Borisov bereikt de bal nog maar net als eerste. Borisov geeft de bal voor. Carlier speelt de bal door. Ogórek is nu in balbezit. Ogórek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Naranjo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goldschmied rent richting de bal. Goldschmied haalt uit met een fantastische trap. Ginuis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
QOMOS-FC - MUFC 4:0

72e minuut.
Arolat passt de bal zonder na te denken. Daar is Ogórek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goldschmied is nu in balbezit. Goldschmied schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
QOMOS-FC - MUFC 5:0

75e minuut.
Tropea is nu in balbezit. Dönmezer verovert de bal door een tackle van achteren. Dönmezer geeft de bal voor. Goldschmied rent richting de bal. Goldschmied haalt uit met een fantastische trap. Ginuis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
QOMOS-FC - MUFC 6:0

79e minuut.
Türkerler bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkerler met een sublieme pass. Goldschmied rent richting de bal. Goldschmied draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
QOMOS-FC - MUFC 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: QOMOS-FC 31%, MUFC 69%.
QOMOS-FC - MUFC 7:0