Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Delimara Rangers F.C Alex UTD
dEF13 Tactiek AA-4132
58% Balbezit 42%
30% Spel op eigen helft 70%
29 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
51.9 gemiddelde waardering 45.3
uitstekend Schieten goed
uitstekend Passen goed
goed Verdedigen goed


1e minuut.
Salamone is nu in balbezit. Fradin verovert de bal door een tackle van achteren. Acker bereikt de bal nog maar net als eerste. Acker geeft een hoge lob. Deijkers maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Salfický rent richting de bal. Salfický geeft een hoge lob. Deijkers bereikt de bal nog maar net als eerste. Deijkers draait met de bal, schiet en ... Abela Medici maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Delimara Rangers F.C - Alex UTD 1:0

6e minuut.
Fradin onderschept slim de pass. Fradin speelt de bal door. Deijkers bereikt de bal nog maar net als eerste. Deijkers schiet op doel. Abela Medici probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Acker speelt de bal door. Salfický is nu in balbezit. Salfický met een sublieme pass. Daar is Deijkers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deijkers haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Salamone met een sublieme pass. Tovërlani onderschept slim de pass. Magri met een sublieme pass. Klungelig pakt Alessandro de bal. Alessandro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Fradin rent richting de bal. Fradin geeft een hoge lob. Acker kopt de bal weg. Deijkers is nu in balbezit. Deijkers schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Acker geeft de bal voor. Klungelig pakt Boaventura de bal. Silva probeert naar een medespeler te passen. Salfický is nu in balbezit. Salfický haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Silva met een sublieme pass. Acker rent richting de bal. Acker probeert naar een medespeler te passen. Deijkers is nu in balbezit. Deijkers haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Salfický krijgt zijn hoofd ertegen. Acker geeft de bal voor. Deijkers springt en kopt de bal. Abela Medici probeert wanhopig de bal te grijpen. Griscti Soler heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Delimara Rangers F.C - Alex UTD 2:0

30e minuut.
Acker speelt de bal door. Daar is Salfický, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salfický probeert naar een medespeler te passen. Deijkers is nu in balbezit. Deijkers schiet op doel. Abela Medici probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Boaventura passt de bal met de wreef. Salfický is nu in balbezit. Salfický speelt de bal door. Deijkers is nu in balbezit. Deijkers haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Magri is nu in balbezit. Inworp. Boaventura met een snelle inworp. Salfický is nu in balbezit. Salfický geeft een lange en hoge pass. Abela Medici bokst de bal weg. Deijkers is nu in balbezit. Deijkers draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Acker bereikt de bal nog maar net als eerste. Acker passt de bal in één keer door. Deijkers bereikt de bal nog maar net als eerste. Deijkers draait met de bal, schiet en ... Abela Medici probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Delimara Rangers F.C - Alex UTD 3:0

42e minuut.
Salfický is nu in balbezit. Salfický probeert naar een medespeler te passen. Daar is Acker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acker probeert naar een medespeler te passen. Deijkers bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delimara Rangers F.C 32%, Alex UTD 68%.
Delimara Rangers F.C - Alex UTD 3:0

50e minuut.
Boaventura verovert de bal door een tackle van achteren. Boaventura geeft een lange en hoge pass. Deijkers rent richting de bal. Deijkers haalt uit met een fantastische trap. Abela Medici werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Delimara Rangers F.C - Alex UTD 4:0

57e minuut.
Acker geeft de bal voor. Salfický maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Mula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Boaventura zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Deijkers krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Delimara Rangers F.C - Alex UTD 5:0

60e minuut.
Salamone is nu in balbezit. Acker verovert de bal door een tackle van achteren. Acker speelt de bal door. Salfický bereikt de bal nog maar net als eerste. Salfický draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Deijkers rent richting de bal. Deijkers draait met de bal, schiet en ... Abela Medici werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Năstăsescu passt de bal met de wreef. Salfický bereikt de bal nog maar net als eerste. Salfický probeert naar een medespeler te passen. Deijkers heeft problemen om de bal te vangen. Deijkers draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Acker probeert naar een medespeler te passen. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva probeert naar een medespeler te passen. Deijkers bereikt de bal nog maar net als eerste. Deijkers haalt uit met een fantastische trap. Abela Medici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Silva rent richting de bal. Zaffarese begaat een overtreding. Silva raakt geblesseerd tijdens het duel. Silva met een snel genomen vrije trap. Deijkers springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Abela Medici bokst de bal weg.

80e minuut.
Acker kan de bal niet met de borst controleren. Acker speelt de bal door. Zaffarese heeft problemen om de bal te vangen. Deijkers is nu in balbezit. Deijkers draait met de bal, schiet en ... Paal!

83e minuut.
Salfický bereikt de bal nog maar net als eerste. Salfický geeft een hoge lob. Deijkers is nu in balbezit. Deijkers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Delimara Rangers F.C - Alex UTD 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delimara Rangers F.C 29%, Alex UTD 71%.
Delimara Rangers F.C - Alex UTD 6:0