Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ShantoineFC Għaxaq Tal-Grigal
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 18.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


19e minuut.
Inglott met een sublieme pass. Lanfranco rent richting de bal. Musu rent richting de bal. Lanfranco rent richting de bal. Lanfranco haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Bugeja met een harde bal richting middenveld. Inglott kopt de bal weg. Klungelig pakt Sansone de bal. Lanfranco is nu in balbezit. Lanfranco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Peralta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pace-Asciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Inglott verovert de bal door een tackle van achteren. Peralta onderschept slim de pass. Peralta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Pitre` passt de bal in één keer door. Florenza speelt de bal door. Calafato heeft problemen om de bal te vangen. Musu rent richting de bal. Musu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Casolani is nu in balbezit. Lanfranco onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ventura. Ventura krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ShantoineFC 53%, Għaxaq Tal-Grigal 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ShantoineFC - Għaxaq Tal-Grigal 0:0

46e minuut.
Sansone passt de bal in één keer door. Musu bereikt de bal nog maar net als eerste. Calafato rent richting de bal. Musu verovert de bal door een tackle van achteren. Musu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Calafato bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanfranco verovert de bal door een tackle van achteren. Sansone is nu in balbezit. Lanfranco onderschept slim de pass. Lanfranco haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Sammut geeft een lange en hoge pass. Maistre is nu in balbezit. Maistre geeft een hoge lob. Lanfranco rent richting de bal. Lanfranco haalt uit met een fantastische trap. Bugeja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Musu met een sublieme pass. Lanfranco rent richting de bal. Sansone legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lanfranco is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Musu neemt zijn aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ShantoineFC - Għaxaq Tal-Grigal 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ShantoineFC 56%, Għaxaq Tal-Grigal 44%.
ShantoineFC - Għaxaq Tal-Grigal 0:1