Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mater Dei AC/DC diwonkers
Normal Tactiek sss
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Miggiani geeft een hoge lob. Izzo kopt de bal weg. Manicolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Polidano onderschept slim de pass. Polidano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Miceli trapt de bal weg van het doel. Flores kopt de bal weg. Zerafa controleert de bal met de borst. Zerafa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mater Dei AC/DC 51%, diwonkers 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mater Dei AC/DC - diwonkers 0:0

49e minuut.
Miggiani is nu in balbezit. Gravina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Miggiani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Miggiani zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Izzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Satariano probeert de bal aan de voet te houden. Sullivan rent richting de bal. Sullivan passt de bal in één keer door. Zerafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerafa draait met de bal, schiet en ... Lanzon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mater Dei AC/DC - diwonkers 0:1

51e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Lanzon niet meer kan verder spelen. Sapiano komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Daar is Piscopo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sullivan rent richting de bal. Sullivan haalt uit met een fantastische trap. Zerafa rent richting de bal. Zerafa schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mater Dei AC/DC - diwonkers 0:2

55e minuut.
Inworp. Fiteni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gordon geeft de bal voor. Flores rent richting de bal. Flores schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Manicolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Manicolo probeert naar een medespeler te passen. Piscopo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerafa verovert de bal door een tackle van achteren. Zerafa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Saidon met een sublieme pass. Polidano rent richting de bal. Polidano passt de bal zonder na te denken. Fenech is nu in balbezit. Fenech schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Ghigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghigo probeert naar een medespeler te passen. Fenech rent richting de bal. Polidano is nu in balbezit. Polidano haalt uit met een fantastische trap. Miceli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mater Dei AC/DC 52%, diwonkers 48%.
Mater Dei AC/DC - diwonkers 0:2