Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Cabañas Bronco Betico fc ch
532 Tactiek Winningeleven
58% Balbezit 42%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.6 gemiddelde waardering 34.2
zeer goed Schieten goed
redelijk Passen matig
redelijk Verdedigen zwak


6e minuut.
Cabrera is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valderrama zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Casco is nu in balbezit. Casco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Martel geeft een lange en hoge pass. Pfuhler kopt de bal weg. Ziad heeft problemen om de bal te vangen. Korwin is nu in balbezit. Korwin haalt uit met een fantastische trap. Carrasco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pfuhler geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Korwin springt en kopt de bal. Carrasco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Jackson is nu in balbezit. Jackson passt de bal in één keer door. Antoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cabañas - Bronco Betico fc ch 1:0

31e minuut.
Valderrama passt de bal met de wreef. Kuliński probeert naar een medespeler te passen. Barcenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Korwin rent richting de bal. Korwin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Pfuhler bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfuhler speelt de bal door. Barcenas heeft problemen om de bal te vangen. Korwin is nu in balbezit. Korwin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Arevalo geeft een hoge lob. Inworp. Cabrera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chrysovergis rent richting de bal. Chrysovergis geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Barcenas rent richting de bal. Martel speelt de bal door. Hederman is nu in balbezit. Pfuhler onderschept slim de pass. Pfuhler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Cabañas 46%, Bronco Betico fc ch 54%.
Atletico Cabañas - Bronco Betico fc ch 1:0

46e minuut.
Alcerro komt het veld opgelopen. Fortín komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Valderrama probeert de bal met de borst te controleren. Arevalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Casco verovert de bal door een tackle van achteren. Casco draait met de bal, schiet en ... Fortín werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cabañas - Bronco Betico fc ch 2:0

58e minuut.
Belea heeft problemen om de bal te vangen. Pfuhler verovert de bal door een tackle van achteren. Pfuhler probeert naar een medespeler te passen. Korwin rent richting de bal. Korwin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Soto geeft een hoge lob. Inworp. Cabrera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Casco is nu in balbezit. Casco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Hederman geeft de bal voor. Pfuhler is nu in balbezit. Pfuhler met een sublieme pass. Korwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Korwin draait met de bal, schiet en ... Carrasco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Arden geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hederman de bal. Korwin rent richting de bal. Korwin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cabañas - Bronco Betico fc ch 2:1

77e minuut.
Martel bereikt de bal nog maar net als eerste. Martel probeert naar een medespeler te passen. Pfuhler probeert naar een medespeler te passen. Korwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Korwin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atletico Cabañas - Bronco Betico fc ch 2:2

87e minuut.
Antoś kopt de bal weg. Chrysovergis heeft problemen om de bal te vangen. Chrysovergis passt de bal in één keer door. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Ziad speelt de bal door. Cabrera speelt de bal door. Casco is nu in balbezit. Casco schiet op doel. Na een snelle pass probeert Arevalo de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jackson neemt de hoekschop. Antoś kopt de bal weg. Fortín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Cabañas 50%, Bronco Betico fc ch 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atletico Cabañas - Bronco Betico fc ch 2:2