Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sambo Creek Martillos Locos Navajas
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Arden probeert naar een medespeler te passen. Lino bereikt de bal nog maar net als eerste. Chirinos is nu in balbezit. Lino rent richting de bal. Lino schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Castellanos onderschept slim de pass. Handal rent richting de bal. Castellanos probeert naar een medespeler te passen. Chirinos rent richting de bal. Chirinos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sambo Creek Martillos - Locos Navajas 1:0

22e minuut.
Inworp. Lean met een snelle inworp. Bobadilla met een sublieme pass. Garay rent richting de bal. Garay schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Arden geeft de bal voor. Arita is nu in balbezit. Arita passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Chirinos de bal. Chirinos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sambo Creek Martillos - Locos Navajas 2:0

42e minuut.
Fletes probeert naar een medespeler te passen. Pineda rent richting de bal. Pineda speelt de bal door. Lino is nu in balbezit. Lino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sambo Creek Martillos 42%, Locos Navajas 58%.
Sambo Creek Martillos - Locos Navajas 2:0

49e minuut.
Garay passt de bal zonder na te denken. Alcantara bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcantara geeft een hoge lob. Handal rent richting de bal. Handal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Fletes is nu in balbezit. Fletes geeft een hoge lob. Daar is Discua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla probeert naar een medespeler te passen. Briceño verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Garay bereikt de bal nog maar net als eerste. Garay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sambo Creek Martillos - Locos Navajas 2:1

67e minuut.
Castellanos met een snelle inworp. Daar is Bastidas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bobadilla verovert de bal door een tackle van achteren. Arden rent richting de bal. Arden draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Garay bereikt de bal nog maar net als eerste. Garay schiet op doel. Alcantara rent richting de bal. Alcantara schiet op doel. Briceño maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Chirinos rent richting de bal. Moradel is nu in balbezit. Chirinos verovert de bal door een tackle van achteren. Chirinos schiet op doel. Arita probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Lino onderschept slim de pass. Lino passt de bal in één keer door. Arita is nu in balbezit. Chirinos onderschept slim de pass. Chirinos haalt uit met een fantastische trap. Alfaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Alcantara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fletes is nu in balbezit. Espinoza verovert de bal door een tackle van achteren. Espinoza geeft een lange en hoge pass. Handal kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sambo Creek Martillos 52%, Locos Navajas 48%.
Sambo Creek Martillos - Locos Navajas 2:1