Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victoria Gatos Verdes Leprosos
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 17.7
matig Schieten slecht
slecht Passen matig
slecht Verdedigen hopeloos


10e minuut.
Mejia is nu in balbezit. Mejia passt de bal met de wreef. Solis bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia draait met de bal, schiet en ... Alas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Cerritos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela geeft een hoge lob. Fletes springt en kopt de bal. Navarro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Gatos - Verdes Leprosos 1:0

24e minuut.
Urrutia is nu in balbezit. Vi bereikt de bal nog maar net als eerste. Solis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Vi neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Gatos 58%, Verdes Leprosos 42%.
Victoria Gatos - Verdes Leprosos 1:0

53e minuut.
Navarro trapt de bal weg van het doel. Pacheco kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gudiel de bal onder controle te krijgen. Amador bereikt de bal nog maar net als eerste. Amador schiet op doel. Navarro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Mejia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejia geeft een lange en hoge pass. Greenwood kopt de bal weg. Purrunga rent richting de bal. Purrunga geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Greenwood is nu in balbezit. Met opzet legt Urrutia zijn tegenspeler op de grond. Greenwood raakt geblesseerd tijdens het duel. Moreno met een snel genomen vrije trap. Fletes rent richting de bal. Met opzet legt Mercedes zijn tegenspeler op de grond. Mercedes krijgt een gele kaart. Fletes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Moreno komt bij de bal en schiet. Paal!

69e minuut.
Cerritos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerritos geeft een hoge lob. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Vi rent richting de bal. Vi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Fletes rent richting de bal. Farach verovert de bal door een tackle van achteren. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Fletes rent richting de bal. Fletes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Gudiel is nu in balbezit. Amador verovert de bal door een tackle van achteren. Amador passt de bal zonder na te denken. Fletes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fletes haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Mejia probeert de bal met de borst te controleren. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mejia. Mejia krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Gatos 46%, Verdes Leprosos 54%.
Victoria Gatos - Verdes Leprosos 1:0