Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rápidos Felinos Pescadores Lobos
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17
poor Schieten hopeless
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos verovert de bal door een tackle van achteren. Campos passt de bal zonder na te denken. Valladares is nu in balbezit. Valladares draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rápidos Felinos - Pescadores Lobos 0:1

19e minuut.
Klungelig pakt Perdomo de bal. Celix bereikt de bal nog maar net als eerste. Celix passt de bal zonder na te denken. Campos is nu in balbezit. Campos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Sa is nu in balbezit. Campos verovert de bal door een tackle van achteren. Campos probeert naar een medespeler te passen. Valladares rent richting de bal. Valladares schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Montes de Oca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Raudales bereikt de bal nog maar net als eerste. Centeno is nu in balbezit. Raudales maakt een afschuwelijke overtreding. Raudales krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Daar is Rivas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osorto probeert naar een medespeler te passen. Aldana rent richting de bal. Aldana schiet op doel. Montes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rápidos Felinos - Pescadores Lobos 1:1

32e minuut.
Ulloa met een sublieme pass. Klungelig pakt Campos de bal. Sa bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos verovert de bal door een tackle van achteren. Campos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rápidos Felinos 54%, Pescadores Lobos 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rápidos Felinos - Pescadores Lobos 1:1

73e minuut.
Sa met een sublieme pass. Rivas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ulloa. Ulloa krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Osorto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodas rent richting de bal. Rodas speelt de bal door. Valladares rent richting de bal. Valladares schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rápidos Felinos 47%, Pescadores Lobos 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rápidos Felinos - Pescadores Lobos 1:1