Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Thriamvos Ionon FC Apithanon
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Papastamos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kourkoulos rent richting de bal. Papastamos rent richting de bal. Papastamos schiet op doel. Abaris maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thriamvos Ionon - FC Apithanon 0:1

18e minuut.
Nazlidis geeft een lange en hoge pass. Bantis heeft problemen om de bal te vangen. Bantis met een sublieme pass. Papastamos bereikt de bal nog maar net als eerste. Papastamos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Thriamvos Ionon - FC Apithanon 0:2

30e minuut.
Michail met een sublieme pass. Paboukidis probeert naar een medespeler te passen. Neonakis probeert naar een medespeler te passen. Papastamos bereikt de bal nog maar net als eerste. Papastamos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Dadakaridis passt de bal in één keer door. Kourkoulos is nu in balbezit. Sgouropoulos is nu in balbezit. Kourkoulos onderschept slim de pass. Kourkoulos geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Thriamvos Ionon - FC Apithanon 0:3

39e minuut.
Dimitropoulos rent richting de bal. Dimitropoulos geeft een hoge lob. Nazlidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Douros is nu in balbezit. Douros draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thriamvos Ionon 49%, FC Apithanon 51%.
Thriamvos Ionon - FC Apithanon 0:3

60e minuut.
Kantzos kopt de bal weg. Kotzamanis is nu in balbezit. Papastamos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kourkoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kourkoulos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Daar is Neonakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paboukidis rent richting de bal. Paboukidis passt de bal in één keer door. Douros bereikt de bal nog maar net als eerste. Douros haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thriamvos Ionon 54%, FC Apithanon 46%.
Thriamvos Ionon - FC Apithanon 0:3