Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ano Kalamaki FGEGGEBG
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 20.2
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Vlantis geeft een hoge lob. Chatzidiakos rent richting de bal. Chatzidiakos geeft een lange en hoge pass. Paspatis is nu in balbezit. Paspatis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Panoutsos geeft de bal voor. Kakomoiridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Raftopoulos maakt een afschuwelijke overtreding. Raftopoulos is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

6e minuut.
Maggas bereikt de bal nog maar net als eerste. Maggas passt de bal in één keer door. Paspatis is nu in balbezit. Apostolopoulos is nu in balbezit. Apostolopoulos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Dragasakis met een sublieme pass. Vlantis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Botsonis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsiros rent richting de bal. Tsiros draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Mentis passt de bal in één keer door. Daar is Tsiros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tzouganatos rent richting de bal. Tzouganatos haalt uit met een fantastische trap. Tsiros probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Kakomoiridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Paspatis rent richting de bal. Met opzet legt Kakomoiridis zijn tegenspeler op de grond. Kakomoiridis krijgt een gele kaart.

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kyminitis met een harde bal richting middenveld. Dragasakis kan de bal niet met de borst controleren. Apostolopoulos rent richting de bal. Apostolopoulos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Troufakos geeft een hoge lob. Bablekos speelt de bal door. Minakidis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tsiros rent richting de bal. Tsiros draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ano Kalamaki 54%, FGEGGEBG 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ano Kalamaki - FGEGGEBG 0:0

55e minuut.
Vournas is nu in balbezit. Vournas passt de bal zonder na te denken. Panoutsos met een sublieme pass. Paspatis rent richting de bal. Paspatis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ano Kalamaki - FGEGGEBG 0:1

61e minuut.
Tzouganatos probeert de bal met de borst te controleren. Vlantis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlantis passt de bal zonder na te denken. Rodopoulos geeft een lange en hoge pass. Chatzidiakos probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ano Kalamaki - FGEGGEBG 0:2

75e minuut.
Dragasakis geeft een lange en hoge pass. Tsiros is nu in balbezit. Rodopoulos met een sublieme pass. Daar is Apostolopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apostolopoulos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Vlantis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlantis passt de bal in één keer door. Botsonis probeert naar een medespeler te passen. Vournas is nu in balbezit. Vournas geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ano Kalamaki 66%, FGEGGEBG 34%.
Ano Kalamaki - FGEGGEBG 0:2