Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perseas Palaias Fokaias Tzanampetes Distomou
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.4
average Schieten weak
hopeless Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


13e minuut.
Margaritis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fourkalidis komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Papanikolaou bereikt de bal nog maar net als eerste. Anastasiou verovert de bal door een tackle van achteren. Anastasiou passt de bal zonder na te denken. Tsirogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsirogiannis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Anastasiou probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fourkalidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fourkalidis geeft een hoge lob. Stylianeas rent richting de bal. Stylianeas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

24e minuut.
Pistofidis is nu in balbezit. Pistofidis geeft een hoge lob. Giannaris probeert de bal aan de voet te houden. Kokkas is nu in balbezit. Kokkas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Ypsilos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ypsilos geeft een lange en hoge pass. Thoniatis is nu in balbezit. Tsirogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsirogiannis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Fourkalidis rent richting de bal. Ypsilos verovert de bal door een tackle van achteren. Ypsilos speelt de bal door. Tsirogiannis is nu in balbezit. Tsirogiannis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Theologitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Theologitis probeert naar een medespeler te passen. Tsirogiannis is nu in balbezit. Tsirogiannis schiet op doel. Na een snelle pass probeert Thoniatis de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perseas Palaias Fokaias 53%, Tzanampetes Distomou 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Perseas Palaias Fokaias - Tzanampetes Distomou 0:0

51e minuut.
Stylianeas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kokkas rent richting de bal. Sagias legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kokkas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kokkas neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Sagias passt de bal in één keer door. Antzas is nu in balbezit. Papanikolaou tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Papanikolaou krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Kokkas verovert de bal door een tackle van achteren. Kokkas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Papanikolaou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papanikolaou haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Giannaris de bal onder controle te krijgen. Minou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Klungelig pakt Sagias de bal. Papanikolaou bereikt de bal nog maar net als eerste. Papanikolaou draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Koukouletsos de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perseas Palaias Fokaias 42%, Tzanampetes Distomou 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Perseas Palaias Fokaias - Tzanampetes Distomou 0:0