Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
daleks pao korifis
Normal Tactiek 541
40% Balbezit 60%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 35.4
weak Schieten adequate
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


6e minuut.
Kalligerakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Livieratos verovert de bal door een tackle van achteren. Livieratos geeft een hoge lob. Vastardis is nu in balbezit. Vastardis draait met de bal, schiet en ... Papaemmanouel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Iliakopoulos is nu in balbezit. Livieratos verovert de bal door een tackle van achteren. Livieratos passt de bal zonder na te denken. Vastardis rent richting de bal. Vastardis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Chosadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Livieratos rent richting de bal. Livieratos passt de bal in één keer door. Vastardis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vastardis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Vastardis haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Papaemmanouel met een harde bal richting middenveld. Livieratos rent richting de bal. Livieratos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
daleks - pao korifis 0:1

29e minuut.
Papaemmanouel trapt de bal weg van het doel. Wojnecki kopt de bal weg. Chosadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vastardis onderschept slim de pass. Vastardis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Mbaye Nder speelt de bal door. Sakellariou is nu in balbezit. Sakellariou geeft een hoge lob. Wojnecki rent richting de bal. Wojnecki geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Vastardis is nu in balbezit. Vastardis passt de bal met de wreef. Livieratos bereikt de bal nog maar net als eerste. Livieratos draait met de bal, schiet en ... Papaemmanouel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Smalec rent richting de bal. Smalec geeft een lange en hoge pass. Iliakopoulos probeert de bal met de borst te controleren. Mbaye Nder bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbaye Nder geeft de bal voor. Papaemmanouel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Nikodimopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Red verovert de bal door een tackle van achteren. Mbaye Nder speelt de bal door. Vastardis rent richting de bal. Vastardis draait met de bal, schiet en ... Papaemmanouel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: daleks 75%, pao korifis 25%.
daleks - pao korifis 0:1

47e minuut.
Livieratos passt de bal met de wreef. Vastardis rent richting de bal. Spathakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vastardis verovert de bal door een tackle van achteren. Vastardis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Spathakis rent richting de bal. Spathakis geeft een lange en hoge pass. Veltsos controleert de bal met de borst. Smalec rent richting de bal. Smalec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Red geeft de bal voor. Livieratos kopt de bal weg. Vastardis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vastardis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
daleks - pao korifis 0:2

83e minuut.
Mbaye Nder rent richting de bal. Mbaye Nder passt de bal zonder na te denken. Livieratos rent richting de bal. Vastardis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vastardis draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: daleks 73%, pao korifis 27%.
daleks - pao korifis 0:2