Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arpaktika Arpaktikon Apollonas Araxovas
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 15.7
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Fermas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kazantzakis is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Diamantopoulos ... Strafschop! Diamantopoulos krijgt een gele kaart. Kazantzakis raakt geblesseerd tijdens het duel. Kazantzakis neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Fermas schiet op doel. Kallonis rent richting de bal. Kallonis geeft een lange en hoge pass. Rosopoulos is nu in balbezit. Rosopoulos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Akritidis geeft een lange en hoge pass. Gargaleas bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexandratos begaat een overtreding. Gargaleas raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gargaleas kan niet meer verder spelen. Giannakoudakis komt het veld opgelopen. Vassaras wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Alexandratos passt de bal met de wreef. Inworp. Diamantopoulos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Giannakoudakis is nu in balbezit. Giannakoudakis geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rosopoulos krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arpaktika Arpaktikon - Apollonas Araxovas 0:1

40e minuut.
Klungelig pakt Diamantopoulos de bal. Diamantopoulos probeert naar een medespeler te passen. Vassaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosopoulos is nu in balbezit. Rosopoulos schiet op doel. Levidis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Kazantzakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Akritidis verovert de bal door een tackle van achteren. Akritidis passt de bal zonder na te denken. Vassaras rent richting de bal. Vassaras schiet op doel. Levidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Paraskevas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kalaitzidis met een snelle inworp. Vassaras controleert de bal met de borst. Vassaras geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arpaktika Arpaktikon 44%, Apollonas Araxovas 56%.
Arpaktika Arpaktikon - Apollonas Araxovas 0:1

48e minuut.
Inworp. Loukakis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Akritidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kounoupakis geeft een lange en hoge pass. Tzogias maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Vassaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Kounoupakis is nu in balbezit. Vassaras verovert de bal door een tackle van achteren. Vassaras passt de bal in één keer door. Daar is Paraskevas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Papadimitrakis rent richting de bal. Tzogias onderschept slim de pass. Kazantzakis is nu in balbezit. Kazantzakis schiet op doel. Tsimiskis probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arpaktika Arpaktikon 44%, Apollonas Araxovas 56%.
Arpaktika Arpaktikon - Apollonas Araxovas 0:1