Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
United MACEDONIA F.K. RAKOTINCI
НАПАД Tactiek RAKOTINCI433
48% Balbezit 52%
41% Spel op eigen helft 59%
21 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
65 gemiddelde waardering 55.9
formidable Schieten very good
excellent Passen very good
outstanding Verdedigen very good


12e minuut.
Kralevski is nu in balbezit. Davidov is nu in balbezit. Davidov geeft de bal voor. Daar is López Alfaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López Alfaro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Bakhuys passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Megleski de bal. Megleski passt de bal met de wreef. Sarduy rent richting de bal. Sarduy haalt uit met een fantastische trap. Šumař kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Drangov onderschept slim de pass. Drangov geeft de bal voor. Crvenkovski kopt de bal weg. López Alfaro heeft problemen om de bal te vangen. López Alfaro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Stawowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Stawowy geeft de bal voor. Barandiarán kopt de bal weg. Daar is Sarduy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarduy draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Davidov kopt de bal weg. Kralevski met een sublieme pass. Kneževiќ geeft een hoge lob. López Alfaro is nu in balbezit. López Alfaro draait met de bal, schiet en ... Paal!

32e minuut.
Kralevski verovert de bal door een tackle van achteren. Kralevski geeft een lange en hoge pass. Liekki kopt de bal weg. Bakhuys geeft de bal voor. Sarduy maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
United MACEDONIA - F.K. RAKOTINCI 0:1

35e minuut.
Pintér is nu in balbezit. Liekki onderschept slim de pass. Liekki passt de bal met de wreef. López Alfaro rent richting de bal. López Alfaro haalt uit met een fantastische trap. Escobar bokst de bal weg.

42e minuut.
López Alfaro rent richting de bal. Crvenkovski is nu in balbezit. Crvenkovski met een sublieme pass. López Alfaro rent richting de bal. López Alfaro haalt uit met een fantastische trap. Escobar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Adamczewski geeft de bal voor. Davidov kopt de bal weg. Kralevski probeert naar een medespeler te passen. Crvenkovski is nu in balbezit. Crvenkovski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Davidov is nu in balbezit. Kralevski is nu in balbezit. Kralevski passt de bal zonder na te denken. López Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. López Alfaro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United MACEDONIA 42%, F.K. RAKOTINCI 58%.
United MACEDONIA - F.K. RAKOTINCI 0:1

51e minuut.
Drangov verovert de bal door een tackle van achteren. Drangov geeft een lange en hoge pass. Jończy rent richting de bal. Crvenkovski onderschept slim de pass. Crvenkovski schiet op doel. Escobar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Košatka heeft problemen om de bal te vangen. Davidov bereikt de bal nog maar net als eerste. Košatka schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Košatka krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Kralevski verovert de bal door een tackle van achteren. Kralevski geeft een lange en hoge pass. Daar is Pintér, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López Alfaro rent richting de bal. López Alfaro draait met de bal, schiet en ... Escobar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Cosmin controleert de bal met de borst. López Alfaro rent richting de bal. Adamczewski is nu in balbezit. Liekki rent richting de bal. Liekki draait met de bal, schiet en ... Escobar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Kralevski geeft een hoge lob. Liekki kopt de bal weg. Davidov controleert de bal met de borst. Davidov geeft de bal voor. López Alfaro springt en kopt de bal. Escobar bokst de bal weg.

81e minuut.
Kralevski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt López Alfaro de bal. Košatka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Košatka krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United MACEDONIA 39%, F.K. RAKOTINCI 61%.
United MACEDONIA - F.K. RAKOTINCI 0:1