Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Skopje Avtokomanda Fc Shkupi
Normal Tactiek normal
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34.9 gemiddelde waardering 33.3
good Schieten adequate
adequate Passen average
average Verdedigen weak


15e minuut.
Daar is Iliescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avetissyan rent richting de bal. Drapała begaat een overtreding. Drapała krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Jurietti speelt de bal door. Sirnes is nu in balbezit. Diarra is nu in balbezit. Sirnes onderschept slim de pass. Sirnes geeft de bal voor. Borov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Borov probeert naar een medespeler te passen. Drapała met een sublieme pass. Sirnes is nu in balbezit. Sirnes geeft een hoge lob. Mazneikov kopt de bal weg. Borov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Diarra geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sirnes met de inworp. Vivenzio is nu in balbezit. Vivenzio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Chowaniec passt de bal zonder na te denken. Daar is Ratta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ratta probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sirnes de bal. Sirnes geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Marche bereikt de bal nog maar net als eerste. Avetissyan verovert de bal door een tackle van achteren. Avetissyan geeft een lange en hoge pass. Hellenurm bereikt de bal nog maar net als eerste. Hellenurm haalt uit met een fantastische trap. Nußdorfer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Chowaniec geeft de bal voor. Mazneikov heeft problemen om de bal te vangen. Jurietti rent richting de bal. Jurietti schiet op doel. Borov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skopje Avtokomanda - Fc Shkupi 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Skopje Avtokomanda 36%, Fc Shkupi 64%.
FK Skopje Avtokomanda - Fc Shkupi 1:0

48e minuut.
Drapała met een sublieme pass. Sirnes rent richting de bal. Sirnes geeft een lange en hoge pass. Jurietti bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurietti schiet op doel. Borov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Jurietti probeert de bal met de borst te controleren. Vivenzio rent richting de bal. Vivenzio passt de bal zonder na te denken. Hellenurm bereikt de bal nog maar net als eerste. Hellenurm schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Indelicato rent richting de bal. Marche rent richting de bal. Marche probeert naar een medespeler te passen. Chowaniec rent richting de bal. Chowaniec geeft een lange en hoge pass. Borov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Indelicato rent richting de bal. Indelicato geeft een lange en hoge pass. Modiano verovert de bal door een tackle van achteren. Hellenurm rent richting de bal. Hellenurm draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Mazneikov is nu in balbezit. Mazneikov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sirnes met de inworp. Vivenzio geeft de bal voor. Paal! Borov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Jurietti bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skopje Avtokomanda - Fc Shkupi 2:0

67e minuut.
Indelicato met de inworp. Avetissyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Avetissyan probeert naar een medespeler te passen. Curva bereikt de bal nog maar net als eerste. Curva haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Vivenzio kopt de bal weg. Diarra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jurietti is nu in balbezit. Jurietti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Modiano passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Markov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Avetissyan rent richting de bal. Avetissyan geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Drapała met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Markov met de inworp. Vivenzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivenzio draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Markov kopt de bal weg. Avetissyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Avetissyan met een sublieme pass. Hellenurm is nu in balbezit. Hellenurm haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Avetissyan is nu in balbezit. Avetissyan passt de bal met de wreef. Viktorov rent richting de bal. Curva onderschept slim de pass. Curva schiet op doel. Nußdorfer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hellenurm is nu in balbezit. Hellenurm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skopje Avtokomanda - Fc Shkupi 2:1

86e minuut.
Indelicato passt de bal zonder na te denken. Avetissyan geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Marche de bal onder controle te krijgen. Hellenurm is nu in balbezit. Hellenurm haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Skopje Avtokomanda 42%, Fc Shkupi 58%.
FK Skopje Avtokomanda - Fc Shkupi 2:1