Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:22
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: Kiion Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3092
Kiion FC Maģioničari
433 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
13 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18
adequate Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Lekov speelt de bal door. Čerepnalkoski rent richting de bal. Čerepnalkoski passt de bal in één keer door. Couraca bereikt de bal nog maar net als eerste. Couraca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Mihov rent richting de bal. Mihov passt de bal zonder na te denken. Lekov heeft problemen om de bal te vangen. Lekov geeft de bal voor. Čerepnalkoski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Manevski passt de bal met de wreef. Merakovski is nu in balbezit. Čerepnalkoski begaat een overtreding. Čerepnalkoski krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Couraca kopt de bal weg. Georgiev heeft problemen om de bal te vangen. Jovčev is nu in balbezit. Georgiev verovert de bal door een tackle van achteren. Georgiev haalt uit met een fantastische trap. Madžovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Pančev rent richting de bal. Rajčevski onderschept slim de pass. Rajčevski probeert naar een medespeler te passen. Čerepnalkoski rent richting de bal. Čerepnalkoski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Jovčev rent richting de bal. Georgiev verovert de bal door een tackle van achteren. Couraca rent richting de bal. Daar is Couraca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Couraca schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Couraca bereikt de bal nog maar net als eerste. Couraca schiet op doel. Madžovski bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Ġuriќiќ geeft een hoge lob. Lekov rent richting de bal. Kosovič legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lekov raakt geblesseerd tijdens het duel. Mihov legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiion - FC Maģioničari 0:1

34e minuut.
Čerepnalkoski draait met de bal, schiet en ... Sotirovski speelt de bal door. Mihov probeert de bal met de borst te controleren. Čerepnalkoski is nu in balbezit. Čerepnalkoski draait met de bal, schiet en ... Sotirovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Čerepnalkoski heeft problemen om de bal te vangen. Čerepnalkoski probeert naar een medespeler te passen. Georgiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Torov is nu in balbezit. Torov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kiion 57%, FC Maģioničari 43%.
Kiion - FC Maģioničari 0:1

59e minuut.
Mihov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihov passt de bal in één keer door. Čerepnalkoski is nu in balbezit. Čerepnalkoski haalt uit met een fantastische trap. Kosovič probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Couraca is nu in balbezit. Couraca geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Jovčev de bal onder controle te krijgen. Couraca rent richting de bal. Couraca schiet op doel. Madžovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Trajanov de bal. Couraca rent richting de bal. Couraca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Couraca passt de bal met de wreef. Georgiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgiev passt de bal met de wreef. Couraca heeft problemen om de bal te vangen. Couraca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kiion - FC Maģioničari 1:1

79e minuut.
Mihov rent richting de bal. Mihov haalt uit met een fantastische trap. Daar is Kosovič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čerepnalkoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Čerepnalkoski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Lekov met een snelle inworp. Merakovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Merakovski passt de bal in één keer door. Mihov rent richting de bal. Mihov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Lekov kan de bal niet met de borst controleren. Novevski met een sublieme pass. Couraca controleert de bal met de borst. Couraca draait met de bal, schiet en ... Madžovski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Čerepnalkoski met een sublieme pass. Lekov heeft problemen om de bal te vangen. Lekov geeft een hoge lob. Rajčevski rent richting de bal. Rajčevski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiion - FC Maģioničari 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kiion 51%, FC Maģioničari 49%.
Kiion - FC Maģioničari 1:2