Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raspaleni Učiteli Mračni Bednici
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


16e minuut.
Deskov rent richting de bal. Cvetkovski rent richting de bal. Cvetkovski speelt de bal door. Deskov is nu in balbezit. Deskov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Todorovski verovert de bal door een tackle van achteren. Todorovski speelt de bal door. Deskov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandalov rent richting de bal. Mandalov schiet op doel. Damjanovski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Gerasimovski met een snelle inworp. Tomulevski is nu in balbezit. Tomulevski schiet op doel. Pančev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pančev schiet op doel. Radovski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Tomulevski probeert naar een medespeler te passen. Gerasimovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerasimovski speelt de bal door. Tomulevski heeft problemen om de bal te vangen. Tomulevski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raspaleni Učiteli 48%, Mračni Bednici 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Raspaleni Učiteli - Mračni Bednici 0:0

48e minuut.
Todorovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerasimovski verovert de bal door een tackle van achteren. Vasilev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vasilev krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Pop-Jordanov rent richting de bal. Pop-Jordanov geeft een hoge lob. Inworp. Vasevski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tomulevski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Kalemanov geeft een hoge lob. Vasilev rent richting de bal. Tomulevski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tomulevski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raspaleni Učiteli 47%, Mračni Bednici 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Raspaleni Učiteli - Mračni Bednici 0:0