Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Momias F.c psicoboys
Attack 3 Tactiek ltl
42% Balbezit 58%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
38.2 gemiddelde waardering 42.9
zeer goed Schieten zeer goed
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen solide


3e minuut.
Raiciu rent richting de bal. Ejukezi verovert de bal door een tackle van achteren. Ejukezi geeft een lange en hoge pass. Molka is nu in balbezit. Molka haalt uit met een fantastische trap. Ibeas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Molka rent richting de bal. Molka schiet op doel. Ibeas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Momias F.c - psicoboys 0:1

11e minuut.
Gartenzwerg met een snelle inworp. Albornoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bargdich is nu in balbezit. Bargdich geeft de bal voor. Albornoz geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Gartenzwerg is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vujasin. Gartenzwerg is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gartenzwerg zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Molka kopt de bal weg. Molka bereikt de bal nog maar net als eerste. Molka haalt uit met een fantastische trap. Ibeas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Momias F.c - psicoboys 0:2

20e minuut.
Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas passt de bal met de wreef. Molka heeft problemen om de bal te vangen. Molka draait met de bal, schiet en ... Ibeas probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Négyesi met een snelle inworp. Ejukezi rent richting de bal. Ejukezi geeft de bal voor. Molka is nu in balbezit. Molka schiet op doel. Ibeas bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Momias F.c - psicoboys 0:3

44e minuut.
Petruţ passt de bal zonder na te denken. Spini rent richting de bal. Spini passt de bal in één keer door. Matoš is nu in balbezit. Matoš schiet op doel. Hekert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Momias F.c 63%, psicoboys 37%.
Momias F.c - psicoboys 0:3

48e minuut.
Albornoz geeft de bal voor. Négyesi rent richting de bal. Négyesi met een sublieme pass. Molka is nu in balbezit. Molka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Ibeas speelt de bal door. Négyesi is nu in balbezit. Négyesi geeft een lange en hoge pass. Molka rent richting de bal. Molka schiet op doel. Ibeas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Spini geeft een lange en hoge pass. Inworp. Négyesi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Albornoz probeert naar een medespeler te passen. Spini rent richting de bal. Molka onderschept slim de pass. Molka haalt uit met een fantastische trap. Ibeas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Albornoz rent richting de bal. Ejukezi is nu in balbezit. Bargdich schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bargdich krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Ejukezi is nu in balbezit. Ejukezi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Molka de bal. Molka haalt uit met een fantastische trap. Ibeas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Momias F.c - psicoboys 0:4

86e minuut.
Bell geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Spini met een snelle inworp. Matoš rent richting de bal. Matoš schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Hekert met een harde bal richting middenveld. D`Afflitto bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Afflitto geeft een hoge lob. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Négyesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Négyesi haalt uit met een fantastische trap. Ibeas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Momias F.c 53%, psicoboys 47%.
Momias F.c - psicoboys 0:4