Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hungry Mastiffs San Jose fc.
3412c Tactiek Jose
44% Balbezit 56%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 9
23.9 gemiddelde waardering 39.5
weak Schieten adequate
weak Passen adequate
poor Verdedigen average


2e minuut.
Guevara met de inworp. McDonald bereikt de bal nog maar net als eerste. Araba onderschept slim de pass. Araba geeft een hoge lob. De La Cuesta rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Carr bereikt de bal nog maar net als eerste. Carr met een sublieme pass. De La Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. De La Cuesta schiet op doel. Cervantes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hungry Mastiffs - San Jose fc. 0:1

16e minuut.
Singh geeft een lange en hoge pass. De La Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. De La Cuesta passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lonnis de bal. Carr is nu in balbezit. De bal vliegt tegen de lat. Carr is nu in balbezit. Carr haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hungry Mastiffs - San Jose fc. 0:2

20e minuut.
Ben Khalifa rent richting de bal. Ben Khalifa met een sublieme pass. Carr rent richting de bal. Carr draait met de bal, schiet en ... Cervantes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hungry Mastiffs - San Jose fc. 0:3

24e minuut.
Jiménez probeert naar een medespeler te passen. Bala geeft een lange en hoge pass. Carr rent richting de bal. Carr draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hungry Mastiffs - San Jose fc. 0:4

28e minuut.
Carciola rent richting de bal. Carciola passt de bal zonder na te denken. De La Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. De La Cuesta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hungry Mastiffs - San Jose fc. 0:5

33e minuut.
Araba rent richting de bal. Arias rent richting de bal. Arias geeft de bal voor. De La Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. De La Cuesta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Jiménez geeft een hoge lob. De La Cuesta kopt de bal weg. Carr is nu in balbezit. Carr draait met de bal, schiet en ... Cervantes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hungry Mastiffs - San Jose fc. 0:6

39e minuut.
Suazo kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Carr de bal onder controle te krijgen. De La Cuesta is nu in balbezit. De La Cuesta haalt uit met een fantastische trap. Cervantes maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Carr bereikt de bal nog maar net als eerste. Carr haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hungry Mastiffs - San Jose fc. 0:7

41e minuut.
Daar is Carciola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez passt de bal in één keer door. Suazo rent richting de bal. Suazo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hungry Mastiffs 67%, San Jose fc. 33%.
Hungry Mastiffs - San Jose fc. 0:7

53e minuut.
Ben Khalifa met een sublieme pass. De La Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Carr rent richting de bal. Ben Khalifa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Khalifa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Bala geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ben Khalifa de bal. Carr rent richting de bal. Carr heeft problemen om de bal te vangen. Carr haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Carr bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Suazo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Coto de bal. Baca is nu in balbezit. De La Cuesta onderschept slim de pass. De La Cuesta schiet op doel. Cervantes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Jiménez met een sublieme pass. Gugusiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Suazo. Suazo krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Khalifa verovert de bal door een tackle van achteren. Ben Khalifa passt de bal in één keer door. Carr rent richting de bal. Carr haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Lonnis geeft een hoge lob. Araba is nu in balbezit. Araba passt de bal in één keer door. Carr is nu in balbezit. Carr haalt uit met een fantastische trap. Cervantes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
De La Cuesta is nu in balbezit. Carr rent richting de bal. De La Cuesta rent richting de bal. Carr rent richting de bal. De La Cuesta geeft een lange en hoge pass. Cervantes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Carr rent richting de bal. Carr speelt de bal door. De La Cuesta rent richting de bal. De La Cuesta schiet op doel. Cervantes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hungry Mastiffs - San Jose fc. 0:8

81e minuut.
Sáenz passt de bal met de wreef. McDonald rent richting de bal. Carr verovert de bal door een tackle van achteren. Carr schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Daar is Guevara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ben Khalifa rent richting de bal. Ben Khalifa speelt de bal door. Carr heeft problemen om de bal te vangen. Carr geeft de bal voor. Cervantes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hungry Mastiffs 67%, San Jose fc. 33%.
Hungry Mastiffs - San Jose fc. 0:8