Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Coronado Paraíso FC
4 2 4 beta Tactiek Tactica 4-4-2
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
50 gemiddelde waardering 57
very good Schieten excellent
good Passen excellent
excellent Verdedigen solid


4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Núñez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Babayalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson verovert de bal door een tackle van achteren. Johnson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Zarantonello kopt de bal weg. Guran bereikt de bal nog maar net als eerste. Fournet verovert de bal door een tackle van achteren. Fournet draait met de bal, schiet en ... Cubero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coronado - Paraíso FC 0:1

25e minuut.
Guran geeft de bal voor. Zarantonello probeert de bal aan de voet te houden. Núñez probeert naar een medespeler te passen. Zganiacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zganiacz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Zarantonello bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarantonello passt de bal zonder na te denken. Fournet is nu in balbezit. Fournet passt de bal met de wreef. Pitrescu rent richting de bal. Cubero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Barcelona rent richting de bal. Barcelona probeert naar een medespeler te passen. Núñez met een sublieme pass. Lizano rent richting de bal. Lizano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Daar is Zarantonello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zarantonello speelt de bal door. Fournet bereikt de bal nog maar net als eerste. Fournet draait met de bal, schiet en ... Cubero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coronado - Paraíso FC 0:2

39e minuut.
González met een sublieme pass. Zarantonello rent richting de bal. Zarantonello met een sublieme pass. Pitrescu rent richting de bal. Pitrescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Guran geeft een hoge lob. Lizano kopt de bal weg. Babayalı is nu in balbezit. Zganiacz rent richting de bal. Zganiacz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Alvarado probeert de bal aan de voet te houden. Zarantonello is nu in balbezit. Zarantonello passt de bal in één keer door. Fournet bereikt de bal nog maar net als eerste. Fournet schiet op doel. Cubero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coronado 56%, Paraíso FC 44%.
Coronado - Paraíso FC 0:2

46e minuut.
Falcón komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Johnson passt de bal met de wreef. Lizano heeft problemen om de bal te vangen. Tae-Li tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tae-Li krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Núñez met een sublieme pass. Zganiacz heeft problemen om de bal te vangen. Lizano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Babayalı is nu in balbezit. Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Núñez passt de bal in één keer door. Lizano rent richting de bal. Lizano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Núñez passt de bal met de wreef. Zganiacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zganiacz draait met de bal, schiet en ... Enchev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coronado - Paraíso FC 1:2

78e minuut.
Barcelona bereikt de bal nog maar net als eerste. González onderschept slim de pass. González geeft de bal voor. Fournet rent richting de bal. Fournet haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
González kopt de bal weg. Zarantonello bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarantonello met een sublieme pass. Fournet bereikt de bal nog maar net als eerste. Fournet draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coronado 45%, Paraíso FC 55%.
Coronado - Paraíso FC 1:2