Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
San Jose fc. LigaDeportiva#12
Jose Tactiek 352
40% Balbezit 60%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
40.4 gemiddelde waardering 54
adequate Schieten very good
adequate Passen very good
good Verdedigen solid


3e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Clavijo zal de hoekschop nemen. Alcántara kopt de bal weg. Klungelig pakt Moodie de bal. Rusev is nu in balbezit. Rusev haalt uit met een fantastische trap. Lanchester kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Klungelig pakt Shinoda de bal. Bala bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcántara verovert de bal door een tackle van achteren. Alcántara haalt uit met een fantastische trap. Lanchester werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
San Jose fc. - LigaDeportiva#12 0:1

23e minuut.
Moodie probeert naar een medespeler te passen. Clavijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavijo passt de bal zonder na te denken. Alcántara bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcántara haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Belea met een sublieme pass. Lozano probeert naar een medespeler te passen. Rusev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusev haalt uit met een fantastische trap. Lanchester maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Montiel speelt de bal door. Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano passt de bal in één keer door. Rusev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusev haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Widera kan de bal niet met de borst controleren. Suazo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Widera is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Clavijo met een snel genomen vrije trap. Rusev is nu in balbezit. Rusev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Lozano met een sublieme pass. Clavijo is nu in balbezit. Clavijo passt de bal zonder na te denken. Alcántara heeft problemen om de bal te vangen. Alcántara schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Moodie speelt de bal door. Bala rent richting de bal. Rusev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Lanchester met een harde bal richting middenveld. Gherghelejiu kopt de bal weg. Rusev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alcántara is nu in balbezit. Alcántara schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rusev probeert de bal met de borst te controleren. Lanchester bokst de bal weg. Rusev rent richting de bal. Rusev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
San Jose fc. - LigaDeportiva#12 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Jose fc. 70%, LigaDeportiva#12 30%.
San Jose fc. - LigaDeportiva#12 0:2

46e minuut.
Alcántara kopt de bal weg. Rusev bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Singh ... Strafschop! Singh krijgt een gele kaart. Rusev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Rusev neemt zijn aanloop. Lanchester maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
San Jose fc. - LigaDeportiva#12 0:3

47e minuut.
Montiel onderschept slim de pass. Inworp. Ben Khalifa met de inworp. Carr rent richting de bal. Carr draait met de bal, schiet en ... Niziałek bokst de bal weg.

53e minuut.
Belea probeert de bal aan de voet te houden. Jiménez geeft een hoge lob. Klungelig pakt May de bal. De La Cuesta rent richting de bal. De La Cuesta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Bala geeft de bal voor. Klungelig pakt Ben Khalifa de bal. Ben Khalifa passt de bal zonder na te denken. Carr is nu in balbezit. Carr draait met de bal, schiet en ... Niziałek bokst de bal weg.

61e minuut.
Clavijo speelt de bal door. Moodie is nu in balbezit. Alcántara is nu in balbezit. Alcántara haalt uit met een fantastische trap. Lanchester maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
San Jose fc. - LigaDeportiva#12 0:4

62e minuut.
Rusev bereikt de bal nog maar net als eerste. Moodie bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusev is nu in balbezit. Rusev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Ben Khalifa kopt de bal weg. Montiel speelt de bal door. Klungelig pakt Clavijo de bal. Carr bereikt de bal nog maar net als eerste. Carr schiet op doel. De bal raakt de paal. Niziałek speelt de bal door. Moodie kopt de bal weg. Alcántara rent richting de bal. Alcántara draait met de bal, schiet en ... Lanchester bokst de bal weg.

71e minuut.
Jiménez passt de bal met de wreef. Suazo met een sublieme pass. Carr bereikt de bal nog maar net als eerste. Carr schiet op doel. Niziałek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Belea passt de bal in één keer door. Clavijo rent richting de bal. Clavijo passt de bal met de wreef. Alcántara bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcántara haalt uit met een fantastische trap. Lanchester bokst de bal weg.

82e minuut.
Inworp. Araba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bala rent richting de bal. Alcántara onderschept slim de pass. Alcántara schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Shinoda de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Clavijo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rusev krijgt zijn hoofd ertegen. Lanchester kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Jose fc. 54%, LigaDeportiva#12 46%.
San Jose fc. - LigaDeportiva#12 0:4