Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
San Jose Reborn FC Cordoba
433 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31 gemiddelde waardering 20.2
adequate Schieten weak
average Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
McDonald bereikt de bal nog maar net als eerste. McDonald probeert naar een medespeler te passen. Jarzębski is nu in balbezit. Manni rent richting de bal. Manni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Nicklasson is nu in balbezit. Nicklasson geeft een hoge lob. Madrigal probeert de bal met de borst te controleren. Manni is nu in balbezit. Manni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
MacQuilkan rent richting de bal. Padilla onderschept slim de pass. Padilla geeft de bal voor. Mazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazza draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Na een snelle pass probeert Mazza de bal onder controle te krijgen. Fernández kopt de bal weg. Jerez heeft problemen om de bal te vangen. Manni is nu in balbezit. Manni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Fernández rent richting de bal. Androver onderschept slim de pass. Androver geeft een lange en hoge pass. Schaken heeft problemen om de bal te vangen. Everts onderschept slim de pass. De bal vliegt tegen de lat. Bagge probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Jose Reborn 46%, FC Cordoba 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
San Jose Reborn - FC Cordoba 0:0

46e minuut.
Daar is Hernández, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manni rent richting de bal. Manni met een sublieme pass. MacQuilkan rent richting de bal. MacQuilkan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Nicklasson geeft een lange en hoge pass. Jarzębski kopt de bal weg. Daar is Madrigal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manni rent richting de bal. Manni draait met de bal, schiet en ... Meléndez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Vuorenmäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuorenmäki geeft een hoge lob. Klungelig pakt Madrigal de bal. Kolomaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolomaz geeft de bal voor. Meléndez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Nicklasson rent richting de bal. Nicklasson passt de bal in één keer door. MacQuilkan rent richting de bal. MacQuilkan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Jerez de bal onder controle te krijgen. Meléndez bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Jose Reborn 50%, FC Cordoba 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
San Jose Reborn - FC Cordoba 0:0