Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Búhos Alegres Avispas Desguarnecidos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 19.1
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


12e minuut.
Inworp. Thomas met een snelle inworp. Godínez probeert naar een medespeler te passen. Carmona bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmona haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Batista speelt de bal door. Quintanilla geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Carmona de bal onder controle te krijgen. Godínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Godínez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Quintanilla probeert naar een medespeler te passen. Ballesteros is nu in balbezit. Sáenz rent richting de bal. Ballesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballesteros haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Siles bereikt de bal nog maar net als eerste. Batista rent richting de bal. Torres is nu in balbezit. Carmona verovert de bal door een tackle van achteren. Carmona haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Búhos Alegres - Avispas Desguarnecidos 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Búhos Alegres 50%, Avispas Desguarnecidos 50%.
Búhos Alegres - Avispas Desguarnecidos 1:0

51e minuut.
Dompedro speelt de bal door. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez probeert naar een medespeler te passen. Carmona heeft problemen om de bal te vangen. Carmona haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Siles rent richting de bal. Siles probeert naar een medespeler te passen. Sáenz probeert naar een medespeler te passen. Ballesteros is nu in balbezit. Ballesteros draait met de bal, schiet en ... Madrigal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Batista verovert de bal door een tackle van achteren. Batista passt de bal met de wreef. Carmona bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmona draait met de bal, schiet en ... Torres probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Búhos Alegres 39%, Avispas Desguarnecidos 61%.
Búhos Alegres - Avispas Desguarnecidos 1:0