Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Avispas Veloces Club Boca Juniors FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Avellaneda is nu in balbezit. Avellaneda passt de bal in één keer door. Madrigal rent richting de bal. Madrigal geeft een lange en hoge pass. Herrero geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Oviedo passt de bal zonder na te denken. Domínguez rent richting de bal. Vargas onderschept slim de pass. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Sansegundo rent richting de bal. Domínguez onderschept slim de pass. Domínguez passt de bal met de wreef. Castellón rent richting de bal. Castellón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Avispas Veloces - Club Boca Juniors FC 1:0

40e minuut.
Flores is nu in balbezit. Flores geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ortega met een snelle inworp. Contreras geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avispas Veloces 49%, Club Boca Juniors FC 51%.
Avispas Veloces - Club Boca Juniors FC 1:0

51e minuut.
Vargas is nu in balbezit. Domínguez onderschept slim de pass. Domínguez geeft een hoge lob. Klungelig pakt Castellón de bal. Castellón haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Pastora met een sublieme pass. Sansegundo rent richting de bal. Sansegundo probeert naar een medespeler te passen. Castellón bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellón schiet op doel. Maroto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avispas Veloces - Club Boca Juniors FC 2:0

62e minuut.
Jacobo is nu in balbezit. Oviedo is nu in balbezit. Pastora is nu in balbezit. Oviedo verovert de bal door een tackle van achteren. Oviedo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Ortega zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Domínguez heeft problemen om de bal te vangen. Domínguez met een sublieme pass. Castellón bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellón draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avispas Veloces 42%, Club Boca Juniors FC 58%.
Avispas Veloces - Club Boca Juniors FC 2:0